Slm canim kizlarrrr keyifler nasilll🌷🌷❤️
Ben gurbetteyim malesef ki ailemden kimse yok ama ailem bildigim kiz kardesim diyecek kadar yakin bildigim arkadasimin hafta sonu dogum gunu var yasadigim yerden 1 saat uzaklikta surekli bulasamadigimizdan suan hani ne sever ne ister hayal eder haliyle bilmiyorum 30 yasinda oluyor ve ben guzel birsey almak istiyorum asla aklima gelmiyor parfum Deodorant cok cok var hos bsy istiyorum
Bundan yapicam kesin birde 30 yas icin bi kac sus tac vs gibi ama asil hediye ne olmali onu bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacim var 🥲
Bir DOST hediye mevsuzu 🦦🤷🏻♀️
Zamansiz_ nostaljik hediye kutusu hazırlayabilirsin. Çocukluk dönemine ait oyuncak olur not yazmayı seviyorsa çok güzel defterler oluyor onlardan ayna tarak olabilir aklıma bunlar geliyor. Maddi değil manevi bir hediye olsun dersen 🌼saklamalık 🌼
Bubenimoykumm ya olabilir ama cok albumu var bilemedim ama cepte 💃🏻 bide hic romantik biri degildir 😂😂🤷🏻♀️
Zamansiz_ geçenlerde birinde gördüm kiz kardeşi bir kutu hazırlamış. Beraber çekildikleri bir fotoğrafı minik bir çerçeve yapmış . Sevdiği çizgi filmin peluşunu filan koymuş ama romantik değil diyorsun bilemedim 😁
Bubenimoykumm ayy ne kadar guzel ama hic onluk degil🥲🤷🏻♀️ ama son care olabilir bak zaten cicek cikolata vazo bsyler yapicam
Zamansiz_ yaş ilerleyince eskiye kıymet Artıyo ilerisi için aklında olsun baby ☺
Bubenimoykumm degilmi yaa bakiyorum da daha 30 olmadim bi cok sey bana artik onemsiz geliyor gezme alisveris giy cikar ay kabine girerken kendimden gecen ben suan kim ugrasicak kim gidicek diorm surekli ya gun icindeki yorgunluktan yada derindeki🥀
Zamansiz_ dur hele 30 olmadım diyorsun 🥰
Bubenimoykumm 96liyim🥲 az kaldi sorsan 38 40 net🥲😂😂🦦
Zamansiz_ naptın ya 🥺🥺
Zamansiz_ güzel bir kolye olabilir, ince kibar,veya kitap okumayı seviyor sa oda olabilir kapalı biri ise, eşarp yada şal da olabilir
Bubenimoykumm 🥲 yaptirdilarrrr🤷🏻♀️😂😂
perimasali802_ kolyee evetttt🥹🥹❤️ olabilir bak teşekkürler cicegim🌹🌹