Zamansiz_ belladonna evet evet bakicam haziri tuzluysa kendim yaparim hem kullanmista olur kizida varr 💃🏻💃🏻💃🏻❤️
belladonna Zamansiz_ Bana eltim doğum günümde öyle bir sepet hazırlamıştı. Farklı markaların beğendiği ürünlerinden bir sepet hazırlamış. İçersinde kokulu sabunlar da vardı. Açıkçası benim için çok güzel olmuştu, ben çok beğenmiştim.
Zamansiz_ Moonlight_ aa libroo 💃🏻 su ara yasak yedim 😂😂 esim cirladi gecen izne yakin shine da hakkimi kullanicam siparisi🥲😂😂
Moonlight_ Zamansiz_ ne demek askisiii 😍❤️ bence sadece Korb icinede kendin al biseyler bi kac cikolata falanda koyarsin yeterli oh Miss 🤌🏻
belladonna Zamansiz_ Aynen öyle. Hem kendi zevkin, hem de karşındakini düşünüp de hazırlıyorsun. Hem manevi hem de maddi güzel bir hediye fikri
Zamansiz_ belladonna kesinlikle 🥹 severim ya ihtiyac yada sevilen birseyi almayi ama hediye konusunda cok ozurluyum asla karar veremem her konuda oldugu gibi🥲
Zamansiz_ Moonlight_ evet evet oyle yapicam dm den bi kac makyaj urunu bide yuksrdaki videodaki gibi cicek tamam💃🏻