Gördünüz mü izleyen var mı ben gecen ki bölümü izlemedim ama yarın izlicem
Yali capkini fragman
Bu gece peride çok sessiz
enerciiiii evet canım izledim seyran kaçırıldı falan bu bölümde bulundu yarın bakalım neler olacak 😆
pinkdreamss ben izlemedim ama magazin diye bir etiket olduğunu hatırlatayım dedim sjsjssb
enerciiiii 😂😂 tek dizim yalı çapkını zaten diğerleri sarmıyor maalesef 🥲
Benimde tek seyretigim dizi ama su son bolumler cok can sikmaya basladi hele ikinci fragman cikmis te.avu. Olayi da olmus iyice sacmaladilar. Reyting ugruna izleyiciyide perisan etiler.
zuku ben epeydir izlemiyorum çünkü çok saçmaladılar. İşkence tamam ama tecavüz ne alaka . Hiç hoş olmamış
Cicekliperde ama akının annesinede tecavüz etmişler akını zorla doğurmuş o yüzden yapmıştır ama bencede hiç iyi olmadı şimdi bi sezonda seyranın psikolojisinin düzelmesini bekleriz bi mutlu olamadılar
Cicekliperde bencede reytingler icin ila bir tecavuz olmasi sart mi? Mevzunuzadi dizinin tadini kacirdilar keske sezon yapsalardi en azindan butun dunyada veriliyor kotu bir izlenim oluyor adimiza. Etiket yapistiriliyor.
zuku bence öyle bişey yok yarım kestiler zaten heyecanlandırmak ıcın öyle vermişlerdir sanmıyorum o kadar olacağını yoksa en az 20 bölüm feritin kabullenmesi seyranın unutmasını izleriz normale çabuk dönemezler 😂😂
Cicekliperde iğne yapacaklardı en son bence hamilelikte ilgili klasik senaryo olacak tecavüz olayına girmezler umarım
pinkdreamss ay inshallah senin dedigin cikar
Cicekliperde evet artik iyice konu yali capkinindan namus olayina donecek😂
Cicekliperde A seyranamı yaptılar?
İzlemiyorum ya 😂 kızılcık şerbo daha iyi 😂
Smartlady bilmiyorum ki fragmanda gördüm
Cicikiz onu ben bilmiyorum sadece fragman izliyorum
Cicekliperde yanıltıcı oluyor fragmanlar tecavüz yokmuş 😂