piyangobileti
Benim düğünüm olmadan çok kısa bir süre önce ben annem eski kaynanam yatak odasındayız eşyaları koyuyoruz eşya dediğimde yastık yorgan falan. Eşya yerleştirilirken ne konuşulur eşyaların hakkında konuşuyoruz yani şunu şuraya koyalım bunu böyle yapalım falan diye bu arada ben de işe gideceğim acelem var o yüzden çok fazla muhabbet edemiyoruz. Hiç alakasız bir yerde eski kaynanam dedi ki aman dedi dikkat edin arayı bozmaya çalışan çok olur büyü falan yaparlar ben çok korkarım Allah korusun dedi. Ama bunu derken bir yandan da sinsi bir gülüşü vardı. Sonra bir gün bana bir su verdi bu su okundu ama dedi kocana vermeyeceksin o böyle şeylere inanmaz dedi. Tabii o zamanki saflığına ben de vermedim içtim. Bir arada eltim bana sizin için hocaya gitmiş büyü yaptırmış ağzından kaçırdı dedi hatta sonra iyi bir şey yaptırdım falan demiş. Bir de evde yaşanan bazı durumlardan sonra biz dedik ki acaba büyü falan mı yaptırdılar dedik. Ve onun bana büyü yaptırdığı ortaya çıkmış. Bir de şunu diyeceğim bazıları büyü yaptıranı bulmanın da günah olduğunu düşünüyor ki hocanın bana verdiği şeyler sirkeye dua okuyup onunla yıkanmak ya Vedud ya Cami Zülcelalivelikram zikri çekmek bir de sanırım bütün esmaların olduğu dua vardı onu çekiyordum
Namaz kılsın Kur’an okusun evde bakara suresi çalsın ve eşinin üzerine de okusun demiş. Yani biz karşı tarafa büyü anlamında okuyup üfleyip bir şey yapmadık. Tekrar bir bağlama olsun diye yapmadık. Farklı farklı hocalara sorduk hep tam isim vermese de hepsi eski kaynanamı tarif etti. Ben tamamen ayrıldıktan uzun bir süre sonra birkaç gün benim midem çok bulandı gerçekten bir şey yiyemedim ağzıma lokma aldığım zaman kusuyordum. Sonra benim içimden bir et parçası çıktı ki YouTube’da da böyle şeylerin olabileceğini gördüm ama nasıl olabilir gerçek mi ya diyordum pek inanamıyordum. Ama kendimde görünce artık emin oldum. Etrafımdan doktora git dedi zaten ilk önce gittim hiçbir şey çıkmadı son zamanlarda et yedin mi diyenler vardı ki eti yesem bir kere et pişince kahverengi renk oluyor ve onu çiğnediğin zaman ezilir ki affedersin tuvalet ihtiyacını alıyor bir şekilde çıkar yani etin o şekilde çıkması imkansız çiğ bir şekilde çıktı. Ve zaten kur’an-ı Kerim’de büyü diye bir şeyin olduğunu biliyorum hatta harut ve marut isimli iki Melek bunları öğretiyorlar ama fitne amaçlı yapmayın diyorlar bu insanlığa bir imtihan olarak geliyor. Başıma gelince bunu çok daha ötede bir şey olduğunu öğrendim.