BlackMambaa_ Kızlar kızlar yüreğim sızlar Hahaha😂 Konumuz şu bu sabah kahvaltıda eşimle konuşurken bir yerden konusu açıldı dışarıda çok güzel giyiniyorsun kendine bakıyorsun ama evde güzel giyinmiyorsun dedi (yalan tamamen) Giyiniyorum özeniyorum giysen bile 1 saat üzerinde duruyor sonra çıkarıyorsun dedi. Neyse şimdi günlük kullanım için bunları beğendim hem şık hem de sexsi bence ? Siz ne diyorsunuz Gecelik günlük kullanım için sexsi elbise öneriniz varsa alırım :) Bunlar uygun mu sizce günlük olarak bence uygun öyle düşünüyorum..
enerciiiii BlackMambaa_ askim şort takımlar güzel ev için diğerleriyle rahat edemez ki insan ya sjsjs hani bur tık daha uzun olsa belki bunlar gecelik niyetine giyilir şu en üsttekini bende beğendim yorumları pek güzel değildi sanki
Cicikiz BlackMambaa_ aşko hepsi çok güzel bayıldım ama çocuklarla nasıl giycez benim iki tane var geceleri devriye atıyorlar 😂
Zamansiz_ BlackMambaa_ Giyiniyorum özeniyorum giysen bile 1 saat üzerinde duruyor sonra çıkarıyorsun dedi. Camasir suyunuda sen kullan diyeydin🦦🤷🏻♀️😂
Elisam2022 Şortlu takımlar olabilir ama diğerleri bana biraz fazla geldi açıkçası. Çocuğumun yanında bunlarla gezmek istemezdim rahat edemezdim bilemedim
BlackMambaa_ Elisam2022 Şort takım günlük olarak giyeceğim zaten Diğer minileri ise kızım yattıktan sonra öyle daha uygun olur diye düşünüyorum
Elisam2022 BlackMambaa_ Oyle olabilir ama daha çok gecelik tarzında yani üstünde duracağı maksimum 10 dakika diyim xhfj
zeytep BlackMambaa_ bence hepsi güzel canım, dediğin gibi şortlu takımları gündüz giyersin gece gecelik türü olanı giyersin
BlackMambaa_ Zamansiz_ Heh onu dedim dikkat et diyor Ne kadar dikkat edersen et bulaşıyor çıkarmadan yap işini diyor minilerle😂 Tamam diyorum çamaşır suyu oluyor fark etmeden değiyor al yine içine ettin diyor anlamıyor deli oluyorum 1 saat neyine yetmiyor Giydiğim (çocuk uyurken ) mini giyiyorum sakin olun 😂öğlen uykusuna
BlackMambaa_ Zamansiz_ En mantıklısı öyle yapacağım çünkü çocuğun yanında giysem ne kadar uygun olur ki ? Birde eğilince özel alan gözüküyor bunu çocukta görüyor yani kısa olanlar gecelik vs otururken giymek için alacağım hoş parçalar değil mi ama aşırı beğendim akşam bir kaç tane daha atıcağım
belladonna BlackMambaa_ Günlük giyimde şortlu takımlar çok rahat oluyor. Diğerlerini de çocuk uyuduktan sonra giyebilirsin ama her zaman değil de ara ara giymen bence güzel olur. Çok güzel şortlu takımlar var. Bunlar değilde biraz daha araştırsan daha güzellerini bulursun. Hatta daha seksilerini de bulursun. Hem seksi, hem de daha rahat edersin.
BlackMambaa_ belladonna Biraz Pentiyr baktım orada pek güzel yok gibi yada internet sitesine mi vermiyorlar çözemedim Tabiki kızımın yanında şortlu takım giyeceğim çocuğun yanında onları giymem uygun olmaz Bakıyorum şuna sadece bu takımı beğendim Gine’de araştırıyorum şortlu takım evde günlük kullanımda hayat kurtarıcı oluyor ☺️
kizatasozu BlackMambaa_ tövbe estağfurullah başlığı okuyunca giyip dışarı cikmalik elbise ariyosun sandim 1. Fotoyu görünce oha dedim bununlami dışarı çıkıyorlar sonra dank etti 😅 çok güzeller bu arada ama ben elbiseyle dolasamam her an kapıyı calabilirler. tayt şort olcak üstü fark etmez krop tişört
BlackMambaa_ kizatasozu Kız siz neden yanlış anlıyorsunuz gecelik olduğunun bende farkındayım Başlığa günlük yazdığıma ne bakıyorsunuz ? Bunlar dışarıda giyilir mi hiç evde eşime özel giyeceğim Gece beraber otururken veya yatağa girince bebemin yanında şortlu takım giyeceğim tabi ki sınırı aşmam biliyorum bunu ben Veya bebemi kaynanama bıraktığım zaman bir iki saat içinde evde giyer dolaşırım Bunlar dışarı uygun değil :) @perimasali802_
perimasali802_ BlackMambaa_ bunları bücürun yatinca giyersin,ama şort takımları güzel biraz daha bak cok güzellerini bulursun 💕
BlackMambaa_ perimasali802_ Öyle yapacağım zaten Bugün öyle konuşunca tuhaf oldum sanki hiç giymiyormuş gibi konuştu bu erkek milletine ne yaparsan yap yaranamazsın anam
belladonna BlackMambaa_ Pentinin ürünleri de güzel ama millanınkileri daha çok seviyorum. Bir sürü de takımı var bende onlara bir göz at. Mutlaka zevkine göre bulursun
perimasali802_ BlackMambaa_ ben Bayram dan once pentiye gitmiştim çok güzel takımları falan vardı bir göz at orayada
perimasali802_ BlackMambaa_ eşimde oyle yapacak bir şey yok,sanki dışarda gördükleri gibi olsa herşey 😒