• Muhabbet
  • Robot süpürgeme su kaçtı çok moralim bozuk

Kızım mutfağın yerine su dökmüş bende görmedim çalıştırmıştım karşıdan gelince altından yerlere sular geldiğini gördüm durdum hemen içindeki hazneyi falan çıkardım döndürdüm ışıkları yanmıyordu bi süre durdu kırmızı ışığı yandı Wi-Fi bağlantısı geldi ama bastığımda çalışmıyor of canım çok sıkıldı elim ayağım ya nabıcam

Cicikiz su motora kaçtıysa bozulmuştur canım,yada bi koy petek kenarına belki kurur sonra çalışır

karamelek90 hiç acılmadı ışık falan yanmadı sonra turuncu ısıgı yandı wifi bağlantısı geldi ama basınca çalışmıyor of

Cicikiz sadece kuru temizleme olanını var sende hem ıslak hem kuru calisanlarda var onlarda aynı sorun olurmu acaba

Cicikiz anneminde olmuştu eşim servisle konusmustu 48 saat cihazı hic calistirmayin fise takmayın 48 saatte kendiliginden geneli duzeliyor eger calismazsa servis yonlendiririz demisti duzeldi sonra ama o esnada hic calistirmamak gerekiyormus ki daha ic bolgelere su kacmasın. Ben bozuldu calismaz demistim ama duzelmisti biraz bekle bakalim cok kurcalama 48 saat bekle baktin calismiyor ararsın sende

melaykeeee bar canım daha Ocak sonu aldım ama kullanıcı hatası benim hatam garantiyi kapsamaz bence

Cicikiz e tm moplu olan suyla çalışıyor zaten şu vince neden bozuldoki bı servise götür garantisi varsa bişi yapamazlarmi

kizatasozu aşkım onun sildiği suyla çektiği su çok farklı ayrı takılıyor mop kısmı benim kız yere göl kurmuş resmen benim hatam ya garanti kapsamaz bence hala çalışmıyor 🙁

Goat aşkım zaten robotun üstündeki düğmeler ara ara yanıyor gidiyor fişte değil seninkinin markası ne trendyoldan aldım ben Dora teknik servis ilgileniyormuş robotu İstanbul’a kargoyla yollamam gerekiyor

• Goat bunu yanıtladı.

Cicikiz yazık olmuş tüm parçalarını çıkar bu sure kullanma iyice kurusun belki çalışır motoru benim kahve makinanın altına su kaçmıştı uzun süre kullanmamıştım bı gün kullandım baktım calisiyor

7 gün sonra

Cicikiz philips canim. Yeni actımda cevap vermedi gibi olmasin diye gecte olsa simdi yazdim

Goat aşkım benimki çalışmadı ☹️