2. Hafta Diyete Devam 💪🏻💃
Moonlight_ azıyor musun ahhahaha 🤪🤣🤣🤣🤣
Moonlight_ birisi 6 kilo dambılla spor yapıyordu snjdjdkssl dedim Allah aşkına sen napıyorsun sıkılaşayım derken kasların olacak 😂😂😂
newmommy_ ben bilerek ölçmedim ölçersem yine aynı sonuç çıkar sonra bozarım diye 1 aya kadar bakmayacağım zaten en son kollarım 31 basenlerim 60-61 gibiydi. Şu kollarımı bir 20 küsürlerde görsem şükredeceğim cidden çünkü hiç görmek nasip olmadı 🥲🥲🥲 tamamen genetik olduğunu düşünüyorum bu arada annemin de beli inceciktir kollarından alır alırsa o da işte kötü oluyor iri gösteriyor insanı birde 38 beden giyiyorsun diyelim. Her yerden oluyor ama kollar dar geliyor 🫠🫠🫠
@enerciiiii yaav anladık ekmek açıyorsun nerdesin yeto
ladymomm gitim canm şükür sıkıntı yok kan tahlili bekliyoruz 💕
Merhaba ben geldim 😍😍
Kahvaltıdan 2 saat sonra sporlarımı yaptım
30 dakika tam vücut
2 set April Han kol videosu toplam 18 dakika
Ara öğün yapmadım ama bugün protein tozunu kullanmak için süt içmem gerekiyordu yarım bardak süte karıştırıp kalanına su ekleyerek spordan sonra tükettim. İçine süt girdiği için bunu ara öğünden sayabilirsiniz 🥹🥹
Akşam yemeğini 18:30 da yedim
Menemen ve salata vardı sadece
Menemeni yağsız yaptım, salatalarımı diyete başladığımdan beri hep yağsız yapıyorum zaten 😊🙅🏻♀️ sütü saymazsak bugün yağsız beslendiğim bir gün oldu diyebiliriz 😍😍
Kaçamak yok
Şekersiz beslenmeye devam
2,5 litre su içildi
Ara öğünler yapılmadı
@newmommy_
@Zamansiz_
@enerciiiii
@perimasali802_
@Moonlight_
@kizatasozu
@zeytep
@Susunbebekuyuyo
@Aglicaktabikolaymi
@fikriye
@Cicikiz
perimasali802_ oh şükür bari aşkım sevindim 😍😍🥰
ladymomm afiyet olsun canım çok güzel gözüküyor menemen ben bu akşam biraz meyve yedim