Zamansiz_ kizatasozu ay ya benimde yaklasiyor nasil yapcam bilmiom da 11 olucak simdi degil ama şimdiden bende stres baslamis🥲 gecede cok emiyo
zeytep ladymomm yok canım henüz bakamadım birazdan bakacağım regl olduğum için sancım vardı uyudum biraz
zeytep Öğle yemeğim Dünden etim vardı biraz, yeşil mercimek şlede salata yaptım (ıspanak, roka, maydanoz, yarım domates, yarım salatalık kattım)
aselinannesi9398 Kızlar aksama çorbanın yanına ne yapabilirim hafif bişey önerin sabahtan beri düşünüyorum aklıma gelmiyor bişey 😊
ladymomm aselinannesi9398 mantar sote yap kabak yemeği yap ben bugün kabak yaptım 😍😍 bu ikisi kalorisiz besinler çorbayla doymazsan istediğin kadar bunları tüketebilirsin sınırsız 🌺
ladymomm newmommy_ ama o da yanımda akşam çayın yanında neler gömüyor bir bilsen kuruyemişinden tut şekersiz çikolatasına kadar birde bana diyor ki aşkım bana çikolata da getiririr misin snjdjdkkdls regl kadına yapılacak iş mi bu 😂😂😂
ladymomm Zamansiz_ ayy aşkım yazdığım şeyi hatırladım unutmuşum 😂😂 pazar günü davetliyiz ya ndjdkd ben bilerek dedim ki davetli olduğum yerin kızına 😂 9 gündür şekersiz besleniyorum o da dedi anneme gelince yersin ama dimiiii 🥹😂😂😂 bende dedim ki 1 ay yememeye diye niyet ettim niyetimi bozamam andjdjdjdjdkldjdjjdkdlk hehehehehe kendimi nasıl koruma altına aldım ama yemekleri her türlü ayarlarım az yerim ama şekersiz beslenmeyi bozmamam gerek
ladymomm newmommy_ ayy inan bende post sayesinde azimliyim yoksa gitmişti diyet miyet 🤣🤣🤣 kaçamak yapardım kesin ama yine de kaçamaklarım sağlıklı şeyler olurdu (evde sağlıksız hiçbir şey yok çünkü) 😂😂
zeytep ladymomm ben sağlıksız kaçamak yapardım ama hem bu post hemde sağlık koçum sayesinde iyi ilerliyorum… 😅
newmommy_ ladymomm ahshshsh valla ben de kendime masallah diyim iyi gidiyorum benim diyetler genelde iki uc gunde nanay olurdu😂😂
ladymomm newmommy_ 40 dakika kardiyo 2 set kolu yaptım sabah akşama bırakmadım kolu bana biraz vakit kalsın istedim yemeklerimi de inanır mısın kahvaltıyı hazırlarken hallettim ama ben yemicem kocam yicek 😂😂😂