newmommy_ canımmm 🥹🥰❤️
Merak ettiğin ürünler varsa sen alana kadar bana söyle ölçüp resim atarım istersen 🌹 İşin içinde buluna buluna hocalara sporculara sora sora öğrendim bende çoğu şeyi. Bak ramazandan önce eşim spora gidiyor diye fena bilmişlik yapıyordu bana karşı. Sadece kardiyo yap yeter diyip duruyordu. Bende yap yap bir incelme zayıflama görmüyordum çünkü yediklerime göre yaptığım işe yaramıyordu. Ayrıca zayıflamaktan daha çok sıkılaşmaya ihtiyacım vardı. Kendimi anlatmaya çalışınca da çok abartıyorsun filan diye söyleniyordu modumu düşürüyordu. Halbu ki kendisi her gün 1 saat kardiyo ve her gün farklı bir bölgeyi 1 saat çalışıyordu üstelik ağırlık kullanarak. Hal böyle olunca 2-3 ayda çok büyük bir farkla değişti güzel sonuçlar aldı ama ben onun dediğine uyup sadece 40-50 dakika kardiyo yaparak sadece 2 ayda 3 kilo verdim ve sıkılaşma incelme hiçbir şey yoktu. Ramazandan çıktıktan sonra da ağzımı bile açmadım direk burada post açtım kendi bildiğim gibi sporumu yeme içmemi düzenledim şimdi istese de gık edemiyor. Bazen bilmişlikleri tutuyor böyle gereksiz yerlerde deli ediyor insanı. Mesela beyefendinin her gün protein tozu alması lazım normal kahvaltı yapınca almıyor süte karıştır iç çok güzel oluyor tadı diyorum, süt içmemem lazım iyi değil diyor. Ben o kadar diyet listesi yaptım hepsinde de süt vardı hiçbir sıkıntı yaşamadım sen hocan bir laf etti diye nasıl iyi değil diyorsun o zaman ben nasıl sorunsuz zayıfladım o süreçte her şeyi abartmayın diye laf edince sustu mesela. Dün de diyor bana da yaparsın öyle sütten içerim. Bir zahmet iç yani sen kendin için almışsın senden daha çok ben kullanıyorum. Aroması kakaolu olmasa her şeyin içine atar kullanırsın ama aromasından dolayı ya yulafla ya da sütle oluyor anca. Bu 2 aylık süreçte bir arkadaşımla diyet yapıyordum daha ramazana girmeden. Kendisi benden daha kilolu rahat 90 var ama söylemiyordu kilosunu neyse o kadar tavsiye vs veriyordum şöyle olması lazım böyle olması lazım tamam yapcam edicem bir bakıyordum yine saçma bir beslenme saçma bir diyet saçma bir tabak sonra gitmedi diye sızlanıp ağlıyordu onu motive etmeye çalışmaktan benim modum düşüyordu. Eşim yüzünden zaten istediğim gibi yapamıyordum birde ekstra onunla uğraşmak yoruyordu. Sonra ramazana girince ben bıraktım ona da bir şey demedim o da bıraktı ama benim şu an devam ettiğimden haberi yok söylemedim. Kimseye de demem aldım o dersi. Sadece fikir alınıp alınıp sonra uyulmaması ve laf edince de yaaa ben zaten biliyorum savunmasına geçilmesine sinir oluyorum. Biliyorsan yap, yapmıyorsan uğraştırma. Ama inşaallah burada güzel sonuçlar alacağız hep beraber 🌺