ladymomm Zamansiz_ bende sirkeli su mu yapıyor dedim çünkü öncesinde de su içince böyle çıkmazdım bazen kabız bile olurdum 🤣🤣🤣
zeytep enerciiiii 🤣🤣herkesin damak tadı farklı güzelim, bend eilk sevmemiştim ama ben sonra sevdim. Şimdi asla tadı farklı gelmiyor mesela banaa
enerciiiii zeytep genelde bende ilk sevmediğim şeyleri sonradan seviyorum ama bilmiyorum baya tuhaf geldi mesela ilk yulaf lapasi yapınca yememiş dokmustum sonra tekrar denedim şimdi de canım çekiyor sjjsjs
ladymomm zeytep Allah Allah ben hemen hemen başladığımdan beri hem sabah hem akşam ilk defa böyle oldu şaşırdım zaten 🤣🤣
zeytep enerciiiii soslu olarak güzel oluyor ben önceden soslu zor yerdim şimdi direkt sade yiyorum mesela
ladymomm perimasali802_ sen ara öğün yap aşkım o yüzden meyve olur kefir olur güne erken başlıyorsan 3 öğün beslen hatta
perimasali802_ ladymomm yiyorum askim ara öğün yapıyorum benimki kriz gibi anlik geliyor 😂 şuan iyim mesela
ladymomm Zamansiz_ anladım aşkım bende işte ilk defa sirkeli suyu 2 haftadır içiyorum önceden de bu şekilde diyet yapınca kabız bile oluyordum 🤔🤔🤣🤣🤣
zeytep enerciiiii yiyorum valla😍ben ilk yattığımda çok küçüktüm o yüzden tuhaf gelmişti ama sonra sonra sürekli farklı şekilde yiyerek soslar vs denerken alıştım