Moonlight_ Zamansiz_ ah sormaaa herkes paylasiyor yaptigi sporu falan ben koltukta uzaniyorum dedim kalk aso kalkkk biseyler yap 🤣 Youtube yazdim yattigin yerde karin egzersizi diye ilk bu cikti yaptim😅😅😅😅
zeytep Moonlight_ valla bebeğim bence hocana danışmadan yapma, sağlık açısından faydası olcak derken zararı olmasın.. Ödem veya başka bir sıkıntı (incinme vs) olmasın dikkat et bence. 🌹
Moonlight_ zeytep yaa bak korktum simdi bi an 🤔 evet haklisin ben salidan sonra duruma göre yaparim artik 😐
newmommy_ enerciiiii ayy super 😍 ben bugun leslie yapmadim tarti oncesi odem olmasin diye yarin sporlarimi yapicam insallah
newmommy_ enerciiiii bence en az 1 kg gitmistir senden😍😍 cok iyiydi menulerin sporunu da yaptiysan 3-4 gun sonucu guzel olacaktir eminimm
newmommy_ zeytep cok iyi 😍😍 zumba zayifken yapiyodum kan ter icinde kaliyordum simdi gozum kesmiyo hic yapmayi🥵🥵
Moonlight_ newmommy_ evet askim🫶🏼ama yapmama karari aldim dün yaptim ayagim yine agrimaya basladi en iyisi biraz daha beklemek🥲
Moonlight_ perimasali802_ @zeytep haklisiniz asklarim bugün agrisini hissediyorum ben yine pasa pasa dinlenmeye devam🤣🤣😅😅
zeytep Moonlight_ Günaydın canım, dikkat et kendine🌹gün içinde fazla yormamaya çalış kendini ♥️elinden geldiğince dinlen🌹