enerciiiii perimasali802_ ivetttt 😍😍 bakalım bu hafta nasıl geçecek umarım vücudum direnmez bu hafta da 2 veya 1.5 kilo versem süper olur🥰 sen kaç çıktın?
perimasali802_ enerciiiii daha tartilmadim aşkım sağlık ocağına gitmm lazim tartilmak için 😂direnmez umarım çok iyi gidiyorsun 💃💃💃💃
perimasali802_ enerciiiii evet ya kız gece beni deli eti ne uyuyor ne süt içiyor nede yerinde duruyor 🤕 şuan ayakta salıyorum uyusunda kalkayim kahvaltı hazırlıyim çocuklar ac bekliyor 🤦🥴
enerciiiii perimasali802_ bende de yok Allahtan kaynanama da var indim aşağıda tarttim sjsjsj alıcam ya böyle olmaz cidden her evde bulunması lazım sjsjsj
enerciiiii perimasali802_ Rabbım kolaylık versin geçecek inslh bu günler benim kızım da uyumadı gece ğec uyudu baya bu sabah erken kaldırdım onu 2. Uykusunu erken yapsın ki akşam da erken uyusun diye
perimasali802_ enerciiiii bu daha küçük ya 🥺 böyle giderse sersem gibi olurum umarım bu an önce düzelir 😏😬
ESMERBOMBA_ @ladymomm @enerciiiii @kizatasozu kızlar 3. Hafta diyet postu yokmu ben 1. Haftada çok asılmadığım halde 2.5 kg vermişim darısı bu haftaya
enerciiiii ESMERBOMBA_ @ladymomm un gireceği yok ben mi açsam 3. Postu jsjsjs neyse rol çalmayalim bu fikir onundu 🥰🥰