Cn28cnekiz Soguklar💦 yüzünden yaşadığın cilt 👩🦰problemleri için cilt bakım önerisi olan varmı? 💭🤷♀️🤷♀️
Lalderin Cn28cnekiz iyice güzel bir şekilde temizleyin yüzünüzü, sonra peeling veya maske sonra da tonik🙈 ve bolca nemlendirici:)
[silindi] Cn28cnekiz Bepanthol cilt için bakım kremi var canım çok iyi geliyor yumuşack yapıyor tenini denemenizi tavsiye ederim 😘
Mom123 Cn28cnekiz şiddetle farmasi aynı sefa kremi ni öneririm kendim de kullanıyorum çok güzel nemlendiriyor hemde cildine bakım yapıyor egzema kuruluk cilt lekeleri doğum lekelerin bire bir
Naberbenz Cn28cnekiz cilt bakımları yaptırdım kaliteli şeyler kullandım temizledim sürdüm masaj yaptım nemli tuttum maske yaptım sık sık yıkadım yok anam cildin neyse o düzeleceği yok yüzün pürüzsüz olması genetik bence kabul ettim artık
Momm2260 Yumurta akı ve bal sür canım. Guzel yıka tonıkle. Bırde madelep. Krem. Kesınlıkle bebek poposu gıbı oluyor. Cok guzel.
Momm2260 Sonsuz_ cıldı eşitlıyor leke için. White olan. Kremı var. Onuda kullanıyorum bn. Madelepte. Cıldi gercekten şahane yapıyor
Sonsuz_ Naberbenz öyle mi peki ne önerirsin lazer dışında azelderm geçiyor diyolar bi 10 tane kahverengi lekem var
Naberbenz Sonsuz_ kremdir cilt bakımıdır hiç birşeye yaramıyor güzel sonuç istiyosan güzel bi yerde prp falan yaptır