perimasali802_ disil enerji parelel biseydir ne kadar arttırmak için cabarsan o kadar düşer tuzlu su muhabbetine inanmıyorum yaptım olmadı diye değil saçma geliyor yaptım olduda ama büyü diyen çok kisi var neyse gelelim disillige dişillik dogal davranmaktır yemeği yemeden kokusunu alıp anı yasamaktır pozitif olmaktır kendini biseye adamak asla degildir kendini herseyle bütün hissedebilmektir kabul etmektir mesela herseyi yani pozitif olalım derken bi polyanna demek degil istedigim pozitif olalım ama herseyin farkında olarak dişilik sakinliktir partnerinin yanında asla sinirli agresif olmamayı gerektirir ama ben cok katılmıyorum her halimizi gorebilirler fakat olabildigince bağırmadan konuşalım kendimizi doğru ifade edelim ve hani çaba gerektirmeden içten davranmalıyız unutmadan küfür asla yok dişiliği bozan bi tutum ben okudugum kitaplar ve izledigim seylerle bu kadar bilgi edindim umarım faydası olur ama lütfen dişi olacağım derken kendinizi kaybetmeyin ben o hataya düşmüştüm insan ifade duygu karmaşası yaşıyor kendinizi sevin ve beslenmenize dikkat edin bu da vucudun bakımı ve kimyası için en gerekli seylerden biridir umarım faydanıza olur yazdıklarım..🥰🩷