Kızlar bebişime avokado vermek istiyorum sade mi vereyim yoksa labneyle falan karıştırayım mı? Bide yararlımıdır avokado ?
AVOKADO 🥑🌸
melaykeeee avokado çok faydalı canım ben her kahvaltıda veriyorum. Anne sütüne çok yakın besin değerleri var. Ben ayrı veriyorum ama sevmezse muz avokado ve cevizle püre yapıp da verebilirsin
melaykeeee Avokado bebekler için çok faydalı bir besin 😊
Benim kızım maalesef peynir sevmediği için hep sade verdim.
dnz23 kızım 6 aylık olmak üzere doktorumuz verebilirsin dedi muz ağır gelmezmi canım
1eylull sade yedi mi peki 🙃
- Düzenlendi
melaykeeee Aşkım ben avakado, muz, labne ve yumurtamın sarısını karıştırıyorum bir de bebe bisküvisi koyuyorum çok severek yiyor ☺️ sade yedirmeyi denedim sevmedi 😀
meleksen1 yumurta sarısı pişirip öyle mi koyuyorsun içine yoksa Çiğdem koyup hepsini mi pişiriyorsun
melaykeeee ben avokado ve muzu eziyorum içine de cevizi toz haline getirip ekliyorum
melaykeeee ben her gün yedirmeye bakiyorum askim cok faydali
Benimki sade seviyor icinde bide ceviz rendeliyorun senin bebis ne kadarlik?
melaykeeee Avocado pismez askim yumurtayi hasla ilk
Moonlight_ tamam bebeğim öyle denicemm teşekkür ederim sade verdim beğenmedi ben bile giyemiyorum el kadar çocuk nasıl beğensin 😂
Moonlight_ 6aya girmek üzere cevizi yiyemez. Doktorumuz verebilirsin avokadoyu dedi oyuzden sordum aşkım
enerciiiii denicem aşkım cevizsiz halini
melaykeeee yok kuzum yumurtayı haşlıyorum haşlanınca içinden sarısını alıyorum
melaykeeee ozaman labneye yada yumurtayla karistir askim hemen pes etme tatli seyleri verme ilk sebzeyi sevsin sonra meyveyi meyveye alisirsa sebze reddi yasayabilirsin 🫶🏼
melaykeeee aşkım ben muz,ceviz ile karıştırıp veriyorum çok seviyor
Moonlight_ öyle yapıcam aşkım 😍 yumurta vermem alerjisi var sıpanın
kleopatranizzz denicem aşkım herkes aynı şeyi söyledi bakalım nasıl olacak 😂
meleksen1 anladım aşkım benim teşekkür ederim