Hamileyim ve boşanmaya karar verdim.Sebebi eşimin bitmeyen öfke sorunları.Sevgimi aşkımı tüketti çok iyi bir insan ve çok iyi bir baba ama bana iyi bir eş olamadı.Hayırlısı böyleymiş.
Boşanmaya karar verdiğim son nokta kavga esnasında anneme küfür etmesi.Bu gelebileceğim son boyuttu.Benim için dua ederseniz çok sevinirim
Boşanıyorum
fikriyat hakkinizda hayirlisi olsun insallah 🙏🏻❤️
- Düzenlendi
fikriyat hakkınızda hayırlısı olsun canım, peki eşiniz bu öfke sorunu için psikolijk destek vs aldı mı? Küfür hoş değil, özellikle yarın öbür gün çocuğunuzun bu duruma şahit olması iyi değil ama hiç denemediyseniz bir psikolojik yardım almayı deneyin derim. (eşiniz için bahsediyorum) 🌹
- Düzenlendi
Umarım it gibi pişman olur. Umarım mutlu olursun hakkında hayırlısı olsun 🌸 @fikriyat
fikriyat hakkında hayırlısı olsun. en kisa süre sonrasında düzenini kurduğunda hep iyiki demiş ol..
1 hafta önce görümcem bu karari aldi inanir misin 1 hafta içinde ev tuttuk düzdük mis gibi kendi ve oğluyla yuvasi oldu. şimdiden iyiki diyorum huzurluyum dedi. boşanma davasi açacak kisa süre sonra biraz onların konusu farkli.. eminim bu karari alan her kadın mecburiyetten alıyor.
fikriyat bu kararı vermek kolay değil kim bilir neler yaşadın Allah yardımcın olsun ona söyledin mi bunu ne tepki verdi
fikriyat zaten sorunlu bir evlilikti sanırım öyle aklımda yer etmişsin. Umarım herşey senin için çok güzel olur. Tek diyeceğim şey hamile iken senin için cabalamayan sonrasında hiç çabalamaz. Zararın neresinden dönersen kârdır. Kalbini ferah tut canım benim ❤️
fikriyat umarım her şey gönlünce olur bebeğim ❤️