• Beslenme
  • Cici bebe bisküvisi nasıl kullanılır

melaykeeee evet maalesef onunla büyümusuz ben birkaç tane hariç hiç kullanmadım ama hamileyken yedim 😃 içinde çok katkı maddesi var benim tercihim değil kullanana da saygı duyarım

brovni bebek bisküvisi var doğal olanlar hoş ne kadar doğal bilmiyorum kullanacaksanız bence ondan kullanın yine de karar sizin herkesin kendi bebeği kendi anneliği bize laf düşmez

brovni ben oğluma kullanıyorum maalesef çok yemek yemeyen bir bebek olduğu için ama organik olanları da satılıyor katkı maddesi yok yani içinde içine muz,pekmez,ve az birşey ev yoğurdu katarak bir mama gibi yapıyorum ama koyu şekilde yani çok fazla.pure etmeden onu oğlum gece yatmadan 2 saat önce yiyor doktora da danıştım meyve de olsa başka birsey de olsa dedi yatmadan 2 saat önce yedirin dedi

Mavininannesi benim kızım 6 ay 15 günlük daha bu bahsettiğiniz karışımdan yapıp verebiliyormuyum

brovni
    Ben hiç kullanmadım. Kendim yediğim zaman bile aşırı tatlı geliyor. 1 tanesi bana yetiyor. Bebeğim nasıl yesin o kadar şekeri diye vermedim. Tabiki karar sizin ancak vermeseniz daha sağlıklı olur. Evde kendiniz hazırlayın mis gibi onları yesin.

brovni ben kullanmadim ama su ile yumusatip içine meyve püresi koyup yediren var