enerciiiii zeytep dimi sonra nazardan biz çatlamayiz inslh ne zmn foto paylaşsam kavga ediyoruz bu geceyi sorunsuz gevirirsek gerisi kolay sjsjsj
zeytep enerciiiii biz kavga edince ben evi sirkeli su ile temizlerim evde adaçayı yakarım evin havası değişir hemen
enerciiiii zeytep illaki bide biz burda hep tanıdık illaki kulağına gelir bak şöyle şöyle yapmış diye o yüzden yani nazar olacak birseyimiz yokta ediyorlar iste sjsjsj
zeytep enerciiiii çekemiyorlar çünkü ya, resmen mutsuzluktan beslenip mutlu oluyorlar amaa takma boşver, çatlat gitsin 🤣🤣🤣
zeytep perimasali802_ hemde ne yaramaz bugün yürüyüş yaparken kayınvalideme bıraktım sjsjs yemek yedirememiş onlara haha ya ağzımızın içine bakıyor resmen, az önce lavaboya gittim, çıktım kapıda bekliyor beni, sanki anasını çalacaklar
perimasali802_ zeytep ya ponçik çok tatlı ♥️ Zeynep fotoğraf ta bile senin merhametin şefkatin belli o minnoş lar bunun farkında 😍🥺
zeytep perimasali802_ yaa sağol güzelim ♥️🌹bazen çok yoruyor ama asla kıyamıyorum🥲bebek olduğu için hep ilgi ve oyun istiyor ☺️
sizene zeytep artık paylaşmasan mı hani olan var kıaazzz olmayan var bende çok istiyorum çünkü eşim izin vermiyor çocuklar küçük diye 🥹🌸