HurremSultan melebek ay elim ayağım titriyor daha da fantazi yapmam😂 adam.asiri sakin ama benim kocam olsa orda kan çıkardı 🥲
Alev12 HurremSultan bornoz alıyor zaten saçları hafif kurutuyorsun bizde her türlü yeter ki sevisme olsun🔥🔥
guzelanne kizatasozu hep aynı şeyleri giymek sıkmıyormu bi süre sonra?Şahsen beni bile sıkıyorsa eşimde heyecanlanmıyordur.Ben bi kere giyip sonra birine vermek istiyorum ama verilmiyorsa bu tarz şeyler 😝
kizatasozu guzelanne bana ver fgfhfghh😅 o diyo git giyde gel diye sıkılıyor da alsın yenisini banane oda zaten cikicak kafasinda
zeytep llanjalee o kadar dedin ne kadar uzak dur an diye sjsjs beceremedim uzağım dediğimde bile adama aşkım diyorum sjsjs en son baktım olmuyor akşam sonlandırdım ahahah
llanjalee melebek gerçekten görmeyi geçtim suan sen söyleyince bile sildim o fanteziyi aklımdan yok öyle bişey 😅😂
pembeahtapot HurremSultan bizde eşimle bir hafta ayrıydık kavuşmamızla ortalığı inletmemiz bir oldu 😅ilk gün baya uzun ön sevilmeli inanılmaz haz alarak oldu ikinci gün sabahı bebeğimde uyuyorken kız bir saat sürdü resmen güzel oldu öyle hazırlanmadım ama bu defa bam bamm 🔥👅
llanjalee zeytep dayanamadın dimi , biliyordum 😅 olsun iyi yaptın aynı evin içinde ne gerek var mesafeye , hata yaptıysa da gönlünü almasına izin vermek lazım sonuçta 😍 🙃
zeytep llanjalee mesafeliyim dememe bakma ssjsjsj adama laf söylüyorum arkamı dönüp gülüyorum 😅😂ya anladı da süründürmek istedim yapamadım yalandan olmuyor sjsjj 😂😂
1canbebisim HurremSultan bu konularda en muzdarip olan bendim ama ne olduysa kocama bişi oldu geçen mevlüt okuttuk sonra da ağdaya gittim böyle komple tertemiz miss falan tabi 1-2 gün imkan olmadı bazı sorunlar çıktı sonra kocam arka arkaya 2 gün istedi geldi yanıma ve şeyime ad koydu gün içinde koyduğu ismi söyleyip soruyo falan cidden büyük bir gelişme bizim için 🤣🤣😂😂😅😅
peridesakini HurremSultan Merhaba bende aranıza yeni katıldım sayılır aslında uzun süredir buradayım ama aktif değildim . Bende normalde isteksiz biriydim hep eşimin istemesiyle olurdu hiç gecelik giyiym süsleniym diyen biri değildim . Taa ki buraya takılana kadar artık ben adama rahat vermiyorum dün gece yetmedi mi artık uyumalıyım diye diye zor saldım adamıda uyudu😂