HurremSultan peridesakini ahahah bizde eskiden yapıyorduk dkdkdk şimdi no kapı azıcık kapansın bebeler deliriyor😂
peridesakini HurremSultan benimkiler büyük 5 ve 8 yaşında çok iyi dalmışlardı yoksa bizimkiler hiç yalnız bırakmazlar. Baba aşığı iki kızım var yanına yaklaştırmazlar beni . Eşimde bunu fırsat bildi beklemediğim anda kalkıp kapıyı kilitledi ☺️
zeytep HurremSultan ben en son perttim😅🤣🤣kocam bey duş alırken gittim yanına sjsjs ondan sonra bir daha duş almak durumunda kaldı🤣o gün ölü balık gibi bayıldım ama🤣🤣
peridesakini HurremSultan hiç öyle düşünmemiştim belkide hayatım boyunca hep kilo almaya çalışan biri olduğum içindir
perimasali802_ HurremSultan olmadi uyuya kalmışım çocuklarn yaninda 😂kalktip kapiyi açtım, baktim eşimle karşılaştık 😂kollarımdan tutu yatağa yatırdı nasil uyumuşum 🤣
melebek HurremSultan Ekşi Sözlük’te gündem olmuştu, ben de izlediğimde kendime gelememiştim. Aşırı korkunç 😭
melebek HurremSultan Ahahhahah fantezi baltalayacağımı söylemiştim 😂😂😂 Ya adamın sakinliği aşırı sinirlendiriyor beni. Kadın sert çıkmasa adam ikna olacak sanki 🤬