Kızlar iyi akşamlar 9 aylık kızım var bi ara çok güzel brokoli karnabahar peynir yumurta yiyordu şimdide yiyor ama böyle zorla oyunla az belki 2 3 kaşık fazla yemiyor dış skintisida var biliyorum alerji testi bağışıklık testi de yaptırdım herşeyi çok çok iyi çok şükür ama devam sütü içiyor haliyle yemek yemediği zamanlar ben mi abartıyorum acaba kilosu fln da iyi sofrada bizlede peynir yumrta fln yiyo ama karnını doyuracak kadar dgl normal mi Acaba bilemedim 🙈

rabissa devam sütü tok tutuyor olabilir mi bir de o aylarda yürüme emekleme sürtünme eylemleri olduğu için bir de tam oyun döneminde olduğu için zamanlarını bunlara ayırmak istiyorlarmış o yüzden iştahı azalmış olabilir kilosu iyi diyorsunuz zamanla düzelecektir

piyangobileti hemşiremiz kilosu iyi dedi zaten çok hareketli bı çocuk dediğim gibi yemeği zaten oyunla yedirebilirsem bı kaç kaşık yediriyorum onuda zorla yani uçtu kactiyla yiyor bebeklede inatlasilmiyo aç kalsın devam sütü dgl yemek yesin diye uğraşıyorum krize giriyor açken eli ayağı titriyor yine yemek yemiyor

rabissa ben hiç devam sütü kullanmadım onu bilmiyorum ama benim oğlum hala emiyor ve o aylarda memeye güvendiği için yemek yediremiyordum belki sizde de böyle bir durum vardır bilgisi olan cevap verir

rabissa benim oğlum 20 aylık hala emiyor birkaç gündür de düzenli olarak yiyor öncesinde de çok fazla düzeni yoktu her çocuk bir değil maalesef