HurremSultan staj gördüğüm zamanlar geç çıkıyordum 2 gün okul 3 gün staj görüyordum. O zamanlarda sürekli benimle konuşmak isteyen bi adam vardı yani yaşı benden bi kaç yaş büyüktü. Neyse sürekli peşimden geliyordu benimle konuşmak için. Bende sürekli reddediyordum çünki aynı mevkinin esnafıydı gören duyan olurdu . Bir oldu iki oldu dedim tamam ne konuşmak istiyorsun yani ne istiyorsun benden işte dedi seni çok beğeniyorum lütfen bana bi şans ver benimle bi otur kahve iç hayır dedim. İstemiyordum çünki onu bana iten bir şeyler vardı. Neyse bi gün yine stajdan çıktım arkadaşlarla takıldık geç oldu saat baya bi baktım onun aracı dükkanının önünde korktum tabi kimse de yok çaktırmadan gideyim dedi ona gözükmeden. Bir iki adım attım karşımda dikildi beni zorla arabaya bindirmeye çalıştı itiş kakış zorla bindirdi şerefsiz. O zamanlar zayıf cılızım adamda baya yapılı. Aldı beni gidiyoruz neyse ben bağırıyorum tabi napıyorsun sen bırak beni kapıyı açmaya çalışıyorum kilitlemiş kapı açılsa atıcam kendimi aşşağıya çok korktum çünki her şeyi yapabilirdi çok sinirliydi. İşte bana iftira atmaya başladı yok sen arkadaşlarınla gezip tozuyorsun gecelere kadar erkeklerde var ne bok yiyorsun bağırıyor ama bi yandan konuşuyor bi yandan direksiyonu yumrukluyor bende bağırdım sanane lan dedim sen kimsin yalvarıyorum ne olur bırak beni bak benden sana yâr olmaz çok kötü olur falan. Bu cebinden silah çıkardı ya bana evet dersin yada burda kan dökülür. Bendeki de cesaret bi yandan korkuyorum bi yandan da korktuğumu belli etmek istemiyorum sık lan dedim bi tarafın yiyorsa ben burdan kurtulursam seni cümle aleme rezil edicem dedim buranın esnafısın seni linç ederler dedim. Bu daha da sinirlendi otobanda nasıl bir hızla sürüyor ama arabayı bi elinde silah diğer elinde direksiyon tabi ben avazım çıktığı kadar bağırıyorum kapıları camları yumrukluyorum. Arabayı sağa çekti bana bir tokat attı Allah onun bin belasını versin beyaz tenli olduğum için anında yüzümün sol tarafını mosmor etti boğazımdan tuttu sıktı boğazım parmak iziyle dolu. Yüzüm gözüm tırnak içinde. Uzaklardan da polis arabasının siren sesleri geliyor ben daha çok bağırmaya başladım ayaklarımla onu itiyorum korkuyorum bana cinsel tacizde bulunacak diye ama yeltenmedi. Ahhh o gün benim hayatımda en kötü ve korkunç günümdü aklıma geldikçe ah ediyorum. Hala görüyorum o şerefsizi. Neyse sonra bu bi kendine geldi sakinledi beni sakinleştirmeye çalıştı. Özür diledi ben böyle bi insan değilim dedi vurduğu yerlerden öpmeye çalıştı 😞 ben nasıl ağlıyorum ama sesim soluğum kesildi. Tamam dedi sakin ol bırakıcam seni evine ozaman bi sakinledim sonra bıraktı beni. Beni bıraktığı an dizlerim nasıl titriyordu ama anlatamam. Allah’a şükrettim ya bana farklı şeyler yapsaydı ya beni orda öldürseydi. Allah korudu gerçekten. Bu post benim en kötü anımı hatırlattı