etoile mantıklı sjsjs
Hiç denediniz mi ?
perimasali802_ azcık ateşinden yolla bana 😂😂
etoile ahh ahh önceden öyleydik 🤤 ay sonu büyük buluşma var 🤣🤣
etoile nekadar kültürlü bir cift 😂
Tabi biz biraz daha eşimle dedikodu bilgi alışverişı yapıyoruz 😂 zaten bence cok kaybettiğin birşey yok bekarken klasik soru üstünde ne var diye soruluyor oysaki paspal bir gecelik varken sexi dantelli gecelik diyorsun evlenip çoluk cocuga karışınca sende bilirsin ki cocuklar naptı ne yediler kaka yaptılar mı oluyor 😂😂
iffetciniz olmazsa olmaz renk katmak lazım aşko 😂😂
sadeturkahvesi tez vakitte kavuş bacım 😂😂
iffetciniz 2 ay uzak kalmıştık buluşunca hemen çocuk yaptık şimdi 6 aydır uzağız neler olur bilmiyorum 🤣🤣🤤
iffetciniz ahahaaaaa yıllarca üstünde ne var sorusunu bekledim 😂😂😂
sadeturkahvesi kız aman dikkat et 2.ye hamile kalma kurban olim 😂😂
iffetciniz aayyy yokkk iflahım kurudu1 buçuk ayda Allah isteyene versin aşkım 🤣
etoile aman bosver iyiki enişte sormamış ilki heycanli geliyor 3.veya 4.sünde ya bu abaza herhalde diyorsun 😂😂😂
etoile kanka ben yapamam 😂 🤪
iffetciniz yok evlilikle alakası yok ya sesli daha iyi🤪
iffetciniz ben çok yaptım telefonda yazisirdik sonra odalara geçer görüntülü konuşurduk bakk o günleride ozledigimi farkettim🤤🤤🤤🤤ne cilveler yapardım adam delirirdi😉
iffetciniz evet ahsjshdjs o an belki guzel oluyor ama simdiki aklim olsa iradeli davranirdim😶😶😶
iffetciniz muhtemel sonumuzda olmazdı 😂😂😂
iffetciniz 🔥🔥🔥🔥benim ateşim bna özel aşkım 😂😂 gelemezkii
Alev12 simdiki aklim olsa yine yaparım diyorsun yani 😂 hemen git enişteye ates emojisi at kanka 😂
newmommy_ kesinlikle bende öyle işte ergenligin verdiği hormonal sorunlar diyelim 😂
iffetciniz hahahha yanımda ve hamileyim ve ne yazikki riskli bir süreç yoksaaa neler yapmazdım, değişik herşeyi severim yaparım 🤤🤤🤤