Buzlulimonatam perimasali802_ amin inşallah canımm hepimizin olsun inşallah 😘 böyle diyşnce de hep şu Instagramdaki hep böyle birbirinizin ağzına verirrsiniz diyen inşallah diyen teyze aklıma geldi 🤣
dnz23 Buzlulimonatam kesinlikle doğru söylüyorsun, ömür boyu hafiyelik yapacak değiliz ya.. İnsan önce kendine saygı duyacak, sonra etrafındakilere. Söylediği yalana kendi inanmış yazık
Buzlulimonatam dnz23 öyle yemin ederim varya bide gerine gerine söylüyor bunu görmen lazım dersin kocası donundan ayrılmıyor
belladonna Buzlulimonatam Bazıları evlendikten sonra yolunu şaşırıyor, her şeyi garanti olarak görüyorlar herhalde. Klasik bir cümle ama yapan her türlü yapıyor zaten
Buzlulimonatam belladonna ama gerçekten doğru yapan her türlü yapıyor kırk kat zincire de vursan zincire bile hallenir rabbim bizi de çocuklarımızı da iyi dürüst güvenilir insanlarla karşılaştırsın inşallah 🙏🏻 artık güven denen bişey kalmadı gerçekten 🙁
Buzlulimonatam TombulHatun ama benim affedersin hep ya uyuyacağım sıra yada tuvalete aklıma geliyor 😂yoksa benim de güzle cevaplarım varda işte zamanlama yanlış 🤣
Buzlulimonatam TombulHatun yoksa varya laflarımla gömüyorum onları gömüyorum susup tek kelime edemiyorlar sonra sarı bezi sıkıp dergaha serip çıkıyorum mutfaktan 💪🏻🤣🤣
superisi_ Buzlulimonatam Evet olan hep kadına oluyor. Ama buda çevrenin etkisi.. Bu kalıbı da insanlar oluşturdu..