Merhaba hanımlar , düşünerek kararsız kaldığım bir konuda sizlerin düşüncelerine danışmak istiyorum . Eşim instagram kullanmamam konusunda çok ısrarcı ve kullanırsam evliliğimizde büyük sorun olabileceğini söylüyor , kendi de kullanmıyor. Ama bende sosyal medyayı ölçülü şekilde kullanmayı seviyorum . Israrcı olunca sıkıntı oluyor siz olsaydınız ne yapardınız. Sosyal medyayı tamamen kapatırmıydınız yoksa kendi istediğiniz şeyi yapıp eşinizden saygı duymasını mı beklerdiniz .

Sahicee benim eşimde kullanmıyor ama ben kullanıyorum hiç böyle bir şey üzerine tartismadik neden istemiyor acaba ne gibi bir sorun olurmuş güven problemi mi var eşinizin tek sorun sosyal medyaysa konuşur anlaşırsnz onun olmadığı saatler oyalanirsin gelince eşinle ilgilenirsin ama herseyine bu şekilde karışıyorsa asla taviz verme derim çocuk gibi eğitmeye kalkan erkeklerden nefrettttt….

Sahicee keşke benim eşimde aynısını dese inan akıllı telefonu bile kullanmayalım dese kullanmicam o derece 🥺

Oluyorumanlasana eşim sürekli kitap okuyarak geçiriyor hayatını ve benim telefonu elime alıp sosyal medyada gezinmem onu çok rahatsız ediyor ama bende kendi hayatıma karışılmasından rahatsız oluyorum , karşı çıkınca da sıkıntı oluyor 🤷🏻‍♀️

Sahicee sizin üzerinizden kendi düşüncelerini hayatınıza müdahale etmesine izin vermeyin derim kendiniz için en iyisini siz bilirsiniz yine de güzellikle anlaşıp ortak karar almanızı diliyorum 🙏🏻

Sahicee bak bu dediğin doğru biliyor musun ? Eşim Facebook kullanmama aşırı karşıydı illa açtım şimdi de hiç sormuyor ben en son ne zaman girdim hatırlamıyorum bile bişey olmayınca daha çok istiyoruz sanki

Sahicee eşin diye herseye bu kadar karışmamalı diye düşünüyorum ilk sevgili olduğumuz zamanlarda benimde fotoğraf atmamı istemiyordu. Kıskançlıktan o kabul etmiyordu ama bence öyle bir süre dediğini yaptım ama sonra oturup konuştum seviyorum istiyorum diye saygı duydu yapacak bişeyi yok.
          Bu kadar evliliğinizde sorunsa hayatından çıkar. Çıkaramıyorsanda oturup konuş.
          Israrcıysa senin bileceğin iş

Sahicee bence herkesin bir kişisel alanı olmalı evlilikte,sonuçta zevkler vs farklı..
            Saygı duyması gerektiğini düşünüyorum.

Sokaklambasi Aşkim senin bu sözlerin beni bende alıyor.
              Lütfen sürekli gel.
              Karanliklari sokak lambasi gibi aydinlatiyorsun.
              Kids ve momda böyle denk gelemedim

Sahicee dönem öyle bozulduki eşler aslında haklı kendi acilarinda benim eşim kullaniyor en fazla 10 15 dk girip çıkıyor benimde öyle yapmamı istiyor ordaki toplumsal olaylardan, sapıklar dan,bu bazı evli kadınların yaptıkları pisliklerden uzak durmami istiyor kötü bir düşünceden değil guvensizlikte değil olabilecek şeylerden uzak tutuyor kendince bazen abartıyor bende kızıyorum ama ona belli etmesemde bende kızıyorum bazen tepkide veriyorum ben sadece yemek tarifleri,pratik şeylere,dualara vs bu tarz şeylere baktığımı dile getiriyorum onun yanında girdiğimde goruyorda bunları o yüzden çok uzatmiyoruz

maras21 evet benim eşimde bu sebeple rahatsız oluyor fakat ben verdiği tepkiye çok kızıyorum fazla abartıyor maalesef

Sahicee 14 yaşından beri kullandığım bir hesabım vardı evlenince de bir süre kullandım eşim istemedi sonradan Bi ara cidden tartışmalardan sıkılıp dondurdum 1 yıl kadar kullanmadım daha sonra tekrar açtım ve söylemedim görünce de şifremi öğrenmeye çalışıyordum unutmuştum bir çok şey denedim ve açıldı dedim zTen öyle olmuştu mırın kırın etti ama kapatmadım baya büyük kavgalar ettik ben seviyorum dedim erkek yok dedim Bi sensin şifrem açık olsun sende dedim şu an degil tabiki cunku gelen istekleri gorurse gene kizar kit beyinli bu erkekler yemin ediyorum ya kabul etmedikten sonra istedikleri kadar atsinlar onu bile kabul etmiyordu işte indirimleri kiyafetleri takip ediyorum dedim kullanicam dedim bir kaç kaç önce kendim sıkıldığım için dondurmak istediğimi söyledim eşim feys kullanır ben insta cok uzerime gelince sende feys kullanıyorsun dedim araba alim satimlarina bakıyorum dedi e bende kıyafetlere bakıyorum dedim herkesin zevk alanı farklı falan işte en son açtığımda da gene kızdı bu ne dedi evet sıkıldım açtım dedim artık hersey sosyal medya üzerinden ve bana birsey lazım olunca başkalarının hesabından bakmaktan yoruldum dedim öyle böyle kapandı konu bazen kapat deyince fazla girmiyorum zaten birsey olmaz diyip geçiştiriyorum eğer çok istiyorsan sende söyle işte

enerciiiii kavga etmek istemiyorum durduk yere evin huzuru kaçıyor ve bu konu beni artık çok fazla bunaltı . Merak ettim benimle aynı durumu yaşayan kadın varmı varmış demekki . İnşallh bizim bu sorunumuzda çözülür artık iki tarafında memnun olacağı şekilde