Kızlaaaaarrrrrrr bugün çok mutlu ettiniz beni 🥹
Sonuçlarınız mükemmeldi hepinizi buradan tekrar tebrik ediyorum, siz bir harikasınız 💃🔥

1. Hafta için bu kadar istekli ve sabırsız olmanıza ayrı bir duygulandım 🥲🥹
    Hepimize bol motiveli, bol eksili hafta diliyorum 🌺 2 hafta boyunca hep beraber düşe kalka bir yol ilerledik ama hiç pes etmedik, bu hafta da pes etmeden çıktığımız yolda koşar adım yürümeye devam edelim 💪🏻🏃🏻‍♀️💐

@newmommy_
@Zamansiz_
@zeytep
@perimasali802_
@enerciiiii
@Aglicaktabikolaymi
@aselinannesi9398
@ESMERBOMBA_
@askola
@Sevde_20
@Moonlight_
@kizatasozu
@Susunbebekuyuyo

Etiket yapmayı unuttuğum var mı bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ varsa da şimdiden özür dilerim herkesi aklımda tutamıyorum 🥹🌺 Çok aktif olmayan arkadaşlarım biraz daha aktif olursa süreç onlar içinde daha güzel ilerler diye düşünüyorum 🌹

Ek olarak hala aramıza katılmak isteyip katılmayan ya da gizli gizli bir köşede izleyen varsa buyursun gelsin kendisini belli etsin 😅💃💃

Geçen hafta yaptığım gibi ek olarak diyet listesi isteyen olur mu bilmiyorum o yüzden bir şey paylaşmadım. Kimin ne yaptığını bilmiyorum çünkü herhangi bir şey isterseniz söyleyin 🌺

Başlangıç: 64,40
    1.Hafta: 62,95
    2.Hafta:61,50 🥳🥳
    Benim kilom bu şekilde 1,45 gitmiş yine bu hafta 🙈🤭

@newmommy_
    @Zamansiz_
    @zeytep
    @Aglicaktabikolaymi
    @aselinannesi9398
    @Moonlight_
    @enerciiiii
    @ESMERBOMBA_
    @kizatasozu
    @perimasali802_
    @Sevde_20
    @askola
    @Susunbebekuyuyo

Hepiniz kiloları buraya yazın unutup aramayalım 🌺

ladymomm
      2.haftadan başladım ilk hafta çok kaçamaklar oldu tam yapamadım o yüzden 2.haftadan başlıyorum
      başlangıç: 82
      2.hafta: 81.25
      Giden kilo: 750 gr

ladymomm ben daha tartilmadim çıkmaya firsatim yok ,ama eşim dün söyledi fayiflamissin diye 😂o yüzden bizler çok iyi gidiyoruz ve yine harikalar yaratıyorz 💃💃💃🌹