Prenseess_98 aşkım protein tozunu hamileyken, emzirirken kullanabilirsin rahatlıkla. Ben eşimin hocasının aldığı ürünü kullanıyorum. WHEY marka kakaolu protein tozu. O yüzden ya yulafa katıyorum ya da süt veya su ile karıştırıyorum. Tadı inanılmaz güzel 👍🏻 süt ile yaptığımda yarım süt yarım su kullanıyorum birde topaklanmasın diye bızlatıyorum o da bir güzel köpürtüyor 😋 mesela tam sıcaklar gelince sütle yapar içine buz atarak içerim ben onu tadı milkshake gibi oluyor 🥹 tatlı isteğini de bastırıyor bende. Suyla da güzel oluyor ama eğer alırsan kakaolu al sen emzirdiğin için 1 bardak sütle rahatça kullanabilirsin 🌺 ya da yulaf yaparsan içine ekle onunda tadını çok güzel yapıyor sanki tatlı yiyor gibi oluyorsun. Ama onun yerine kolajen takviyesi de alabilirsin hem vitamin olarak eksiğin varsa onu kapatırsın hem daha zihinde yapar seni hemde protein de var içinde 💪🏻 birde sabah aç karnına yeşil çay ile tükettiğinde tokluk hissi veriyor. Cidden bu tokluk olayı işe yarıyor hiç yeme atağı yaşamadım. Keramet artık onda mı bende mi bilmiyorum tabii 🤣🤣 içinden 50 gr ölçek çıkıyor. 50 gr ölçek bir porsiyon ediyor, eşim günlük 50 gr kullanıyor ama ben 10 gr tüketiyorum çünkü biz kadınlara 10 gr ideal 🌺 eşim ağır antreman yapıyor bize göre ve erkek olduğu için ekstra fazla tüketmesi lazım. Bunu da içinde çıkan ölçekten dolayı söylemek istedim eğer olurda alırsan o ölçeğin tamamını doldurup tüketme 😅🙈