perimasali802_ enerciiiii her kavgada gidilseydi bnde giderdim cnm o yüzden tartışmalar dan Uzak durmak yerine çözüm bulsan daha iyi
enerciiiii perimasali802_ onun için elimi kana bulayamam sjsjsj o değilde ben sevmediğim şeyleri yiyince hiç tok gibi hissetmiyorum kendimi ya sanki hicbirsey yememisim gibi ama yapacak birseu yok akşamı beklicez sjsjsj
enerciiiii perimasali802_ kavgadan gitmiyorum ki askim ben kavgadan gidersem bir daha gelmem öyle her kavga da gidenleri de hiç sevmem kafam dağılsın diye gidiyorum zaten gidecektim 2 3 gün kalayım birsey olmaz
perimasali802_ enerciiiii öyleyse git canım 💕 gerçekten bnde hiç sevmiyorum 😂bide sonradan gelmeleri 🤣
ladymomm Aglicaktabikolaymi afiyet olsun canım o sol köşedeki sarı şeyler ne anlamadım merakta ettim 🤣🤣🤣🙈
enerciiiii perimasali802_ evet işte o sonradan gelmeler yüzünden sevmiyorum resmen insan kendi kendini rezil ediyor insan değişmez yani 1 değil 10 şans da versen değişmez ama hep düzelir umuduyla geri donuluyor ay belo me kız sjsjssj
Zamansiz_ perimasali802_ yok ya mod dusurme degil ama katetmem gereken yol cok uzun ee oda moralle olur 🥲 moralde tarti😂
perimasali802_ enerciiiii 😂gideceksen git yani ne gerek var dimi 🤪🙈 eybe şerme evana kunawana rabiye 🙈🙈🙈
Zamansiz_ enerciiiii hahaha denemedim ama yagli yagli alisinca bunu sewmemen normaldir heralde ya bilmiyorum
enerciiiii Zamansiz_ ben yemeklere her zmn bir tık fazla yağ koyardım sjsjsj düşün yani sevgimi ama böyle yapmak gerek mecbur
Aglicaktabikolaymi ✅Sirkeli su içildi ✅tarçınlı kahve içildi ✅11de kahvaltı Birazdan leslie yapacağım akşama da yoğurt kabak var💃🏻
perimasali802_ Zamansiz_ once kendine inanmalisin canim yavaş kilo veriyorsun ama sonucun cok güzel olacak 💃💃💃
enerciiiii Zamansiz_ evet öyle yapmam bir daha şey güzel ama közlenmiş kaoya biberi doğrar yumurta ile çırpar onu tost makinesine basardjm o çok güzel oluyor