anonim9 ladymomm bide ölçüm yapıyorum ama mezuram annemde kalmış 😂😂 aynen canım biraz sabretmeuliyim sonra bakicammm ins 😂
ladymomm anonim9 ben ölçümde yapmıyorum anam dnjfkdld o kadar sıkılaşmışım hala incelememiş gözüküyor mezurada 😂😂
zeytep anonim9 o diziyi hiç bilmiyorum 😅 gerçi genel olarak pek dizileri takip etmiyorum 😅elbiseyi daha önce paylaşmıştım ama tekrar payalaşayım (bu arada ben bodrumluyım, eşim ve aileside yıllardır burada yaşıyor ama aslen Aksaray’lılar)
anonim9 zeytep ay bayıldımmmm çok güzel bı elbise 😍 bunu hiç giyemeyecek olmam şoku da bana 😂😂😂 giyince de üzerinde atacan mi kız 😂
zeytep perimasali802_ sağol canım valla ben bayıldım🌹dün makyajımı yapıp, aldığım ayakkabılar ile denedim☺️mük oldu🌹
Sevde_20 perimasali802_ bebeler uyudu uzandım şöyle bi tlfn keyfi yapıyorum son dakikalarda iş yemek yetiştirme sırasında gelen pişmanlık diye düşünüyordum kendi kendime ama bizde robot degiliz hani yanii aman iş yetişir bebelerim mutlu olsun yeter 😍
Sevde_20 perimasali802_ Uzun sürmedi zaten cnm 5 dk sonra kalkıp mutfaga girdim is bitmiyoo kiiii gece olunca hemen uyuyorum cok yoruluyorum bundan dolayı lelsie de yapasım gelmiyor cok yorgun hissediyorum…😑
zeytep Ya bugün hava bir tık serin, böyşr olunca ben içmem gereken su miktarını yakalayamıyorum kızlarr
anonim9 zeytep bende oğlumla ugrasmaktaj icemedim az önce deli gibi su icesim vardı mesela unutmuşum 🥲🥲🥲🥲 sabahki suylayim bende daha. Oglusumu uyutayim da bı bardak içeyim bari unutmazsam 😂😂
ladymomm zeytep aşkım bende de öyle oluyor öğlenden sonra su içesim kaçıyor bende spor yaparken dinlenme aralarında içiyorum o şekilde bitiyor