saklihan ben katılmıyorum bu yorumunuza, çoğu kadın mecbur olduğu için katlanıyor ve bu yüzden psikoloji falan kalmıyor zaten, sürekli bir çevre baskısı, mutsuz ve huzursuz bir evde büyüyen çocukla psikoloji gittikçe dibi boylar. Bende içiyorum, eşimde içiyor, eşimde bir kez kaçırdı dozajı ve bizde bebek de yok, ayrılıcam dedim. Herkes arkamdaydı, nitekim o bir dozaj da bile destek aldı, öyle devam ettim. Eşim her gece dozajı kaçırsa, ben de @Goat gibi yapardım. Bence haklı bir sebep. Alkolün yüzü çok farklı, o yüzden bir hata yapıldıysa pişman olunup devam etmemeli. Hiç bir kadın mutsuz olacağı veya kendinin veya çocuğunun psikolojisini etkileyeceği bir evlilik içinde olmamalı.
Sevgili @Goat,
Bence adımların, düşüncelerin çok sağlam. Ön planda çocuğunun düzeni, senin düzenin ve huzurunu ön plana koydun, yeri geldiğinde ailende destek olabilecek yakınlıkta. Dilerim bundan sonea hayat senin için daha kolay olur🌹
Alkol psikolojisine bir kez şahit oldum ve seni çok iyi anlıyorum. Her gün şahit olsam, sanırım ben de devam edemezdim. Eşimin ertesi gün hatasını anlaması ve destek almasıyla ben bu kararımdan vazgeçtim. Eğer böyle bir durum olsaydı, çabalasaydı, düşün bir kez daha falan derdim. Ama ben seni en içten şekilde anlıyorum ve kararlarına saygı duyuyorum, bana attığın adımlar çok kararlı geldi. 🌹🙏

• Goat bunu yanıtladı.

perimasali802_ kız ben pek giremiyorum 🤣ya iki gündür rahatsızdım, evelsi gün bir bayıldım kalpten sorun yaşadım ama şükür iyiyim..
    Onun dışında sadece bildirimlere bakıp kaçıyorum sjsjsj
    Özleidn mi beni🥰☺️☺️🌹🌹

zeytep asıl sana geçmiş olsun canım benim yaaa nasılsın şimdi Allah korusun seni dkkat et kendine ❤️🤲🏻🤲🏻

HurremSultan sağol canım, iyiyim şükür ya benim kalp rahatsızlığım var ya ondan arada olabiliyor nadirende olsa, şimdi iyiyim şükür. ☺️

HurremSultan Geçmiş olsun canım ya. Hava gerçekten işe yarayacak, hiç üzülme diyecegimde biliyorum elde değil. İnsallah çabuk iyileşecek

zeytep Alkol psikolojisine bir kez şahit oldum

Bu çok kötü bir durum. Şuan mesela düşünüyorum, hani diyorlar yapmasaydın etmeseydin (ailem dışı) çevremden de aynı tepkiler çok oluyor, sus otur sadece içince kötü koca içmediğinde harika koca harika baba. Ee ama bu yetmiyorki benim o her akşam yaşadığım o stres ne olacak, psikolojim bozulmaya başladıkça o çocuğa ben ne verebilirim o halde. Adam ayıltmaya yerine yatırmaya çalışmaktan yeri geliyordu ben çocuğumu ihmal etmeye başlamıştım. Çünkü sabah oldumu biliyordum sızdığı yerden kaldırmadım diye söylenecekti. Kabus gibiydi daha bir sürü şey.

Eskobar Aman boşver şimdi, sen nasılsın cinsiyet belli oldumu, ikizler nasıl artık iyice büyümüştür kendini kurtardı kısmende olsa zor dönemden

Goat ay sen daha duymadınmı kızçemiz olacak
              İkizler atlattı sayılır her dönemin ayrı bir zorluğu var evet ama diş dönemi çok zor hani eskisi kadar zorlamıyorlar beni diş zamanı huysuz oluyorlar ama yinede idare eder
              Sadece evi daha çok toplamam ve çok oynamam gerekiyor sabahtan akşama kadar bırakmazlar beni😂
              Öyle iş falanda yaptırmazlar düzelttiğim yerlere alerjileri var😂😂
              Ayaklarının altına saklama kabı koyarak tezgaha falan ulaşmaya çalışıyorlar dolap kapaklarına yetişiyorlar hoooop raflar olduğu gibi yerde😂
              Ama çok meraklıla bu dönemde

• Goat bunu yanıtladı.

Goat iyiyim canım şükür🌹bende arada olabiliyor, doğuştan olduğu için
                O yüzden bana stres, üzüntü vs yasak😅

Goat seni çok iyi anlıyorum, ben senin yaşadıklarını yaşamadım inan ama anlıyorum. Eşim bir kez dozajı kaçırıdğında kalbimi çok kırdı. Ve ben o gece terk etmeye niyetlendim. Ben çünkü ailemden böyle bir şey görmedim, benim babam ve annem bir kez bile birbirlerine bağırmış insanlar değil, şuan ayrılar ama birlikte olduğu zamanlardaki süreçte bir kez seslerinin yükseldiğinde şahit olmadım benim önümde. O yüzden bende kavga, stres, süregelen mod düşüklüğü, alkol veya diğer problemlerle yaşayabilecek biri değilim. Eski insanlar çok katlanmış, çünkü seçenekleri yokmuş. Eşimi tanımadan önce bir Türk erkeği ile evlenebileceğimi sanmazdım. Burada yanlış anlaşılmak istemem, annem yunan kökenli, babamın bir kısmı Bulgar bir kısmı Türk.
                Türkiye gibi bir ülkem olmasından vs gurur duyuyorum ama genel olarak, bazı toplumlarda erkeklerde kadını kısıtlama veya erkeğin ailesinde geline karşı hep bir baskı var. Türkiye’nin de belli bölgelerinde bazı kesim böyle ne yazık ki. Gerçi sadece bizim ülkemizde olan bir durum değil ama oldukça sık rastlıyorum. Şayet ben bunları yaşamadım ama yaşayan bir çok insan var. Sen doğru bile yapsan, senin yanlış yaptığına ikna etmeye çalışıyorlar. Hata bir kez yapılır, ama karşındaki kişi sürekli sabah farklı akşam farklı bir karakter olunca..ister istemez tek taraflı çaba kurtarmaz. Şimdi sussan, bu olaylar devam eder, bebeğinde sende huzursuz olursun veya yıllar sonra bu huzursuzluğun etkileri her gün hissedilir. Ben asla ilk etapta boşanmayı savunan biri olmam, aksine kurtarılması gerektiğini düşünürüm. Hatta demiştim ki, tedavi görse, destek alsa… Tabii daha da ayrıntılı öğrenince o zaman hak verdim sana.
                Burada o çizgiyi aştığı ilk gün veya bebeğiniz karşı yaptığı ilk hatada alkolü bırakması gerektiğini farkına varmalıydı. Bazen güçlü kadınları, hemcinsleri daha çok yorar, çünkü o gücü kıskanırlar, tebrik etmek yerine. Veya kendi hayatından aşırı mutsuzsa bir kişi, karşıdaki kişiler de hep mutsuz olsun isterler… O yüzden saçma yorumları asla umursama. Sen şuan hem kendi hemde bebeğini düşünerek zaten güzel ve emin adımlar atıyorsun. Ne güzel, güçlü bir kadınsın, bebeğinin çok güçlü bir annesi var. Ve çok güzel bir ailen var.. Hayat hep sana güzellikler sunsun🌹♥️