saklihan insanın fikri neyse zikri de oymuş. Senin kötü zihnine sahip değil buradaki herkes. Sen kocasız duramıyo olabilirsin senin deyiminde illa biriyle yatıp kalkman gerekiyor olabilir. Bu senin tercihin. @Goat çocuğunu düşünerek boşanan kadınlardan biri. illede biriyle yatmalıyım diye aklını seksle yemiş gibi kocaaa kocaaaaa diye etrafta gezecekmiş gibi ithamlarınızı kendinizden yola çıkarak mı ortaya atıyorsunuz yoksa? Çocuğum demeden önce benimle yatıp kalkacak bir koca diye ortada dört döndüğün bu aşağılık ithamlarından belli. Mahalle ağzıyla böyle çirkinleştiğin için anlayacağın dile yaklaşmak gerekliydi. Diğer hanımlar kusuruma bakmasın lütfen.

buzdankalpler Çok da güzel yazmışsınız. Benim ona yazdığım cevabım silinmiş maalesef. Ama bu kadının yazdığını şikayet etmeme rağmen silinmemiş. Siz benimkilerle aynı şeyleri yazmışsınız elinize sağlık

Mommy12 uzun zamandır sadece girip okuyup çıkıyordum ama böyle edepsizliğe sessiz kalamazdım içim rahat etmezdi.

buzdankalpler Çocuğum demeden önce benimle yatıp kalkacak bir koca diye ortada dört döndüğün bu aşağılık ithamlarından belli.

sen once bi sozlerine dikkat et benim hakkimda kimse boyle konusamaz. Anlamamissin belliki ben bu olasiliklari dusun bunlar olmucak seyler degil bahsettimiz kisi yasini basini almis biri degil bugun olmasa yarin illaki gonlune biri duser dusmese bile vucut buna iter robot degil kadin ben dedim diye oyleyim anlamina gelmiyo gelemezde

saklihan senin mi yuvanı yıktı ne bu kin, herkes kendi işine baksın lütfen ya emin ol kendi çocuğunu senden çok düşünüyordur,

TombulHatun sen belki bilmiyo olabilirsin yasamamissindir ama ben yasadim bosanan cocuk iyi yetismiyo surekli baba ozlemi oluyo bu daha ufacik bebek belki babasini tanimicak goat suan sinirle boyle karar verdi neresinden dondurursem kar sayiyom cunku fevri davranip karar verdi gidip evlenince bu cocuga yazik olmucakmi niye bunlari kimse dusunup soylemiyoda kafasi dolsun

saklihan Allah kimseye yaşatmasın ama bak sen böyle düşünüyor olabilirsin, goatın neler yaşadığını da kendi biliyor kimsenin evinin içini ne yaşadığını bilemeyiz kimse boşanmak için evlenmiyor, takındığın tavır çok yanlş böyle düşünüyorsan da bu şekilde söylenmemeli, sorunlu bir ailede büyümektense belki böylesi ikisi için de daha iyi olacak neden bu ihtimali düşünmüyorsun, boşan herkes tekrar evlenmek zorunda değil, her ikisi de sadece ihtimal değil mi, tek annesi babası boşanan çocuk da onlar değil, hakkınızda hayırlısı olsn nasıl mutlu oluyorsanız öyle yapın demek bu kadar zor olmamalı

saklihan sende bir annesin herşeyden önce bir kadinsin dememki bazi şeyler kopmuş ve olmuyor zorlami eşiyle birlikte olacak birakta kadin kendi hayatina baksin ( pişman olacaksada olur bu kimseyi ilgilendirmez)o senden daha çok düşünüyordur çocuğunu kim ister evliliği bitsin yani burda herkesi kirarark ne yapmaya çalıştığını bilmiyoruz .konu senle alakalı değil deme. Bu konu öyle bir yere gelmiş ki nereye ne yazacagini bilmiyorsun herkesi karari kendine birakta yanlısı doğruyu goat düşünsün.

TombulHatun ne yasiyosa sabir etmek diye bisey var biz nelere cocuk icin sabir ediyoruz herkeste oyle sen ufacik seyde esinle tartisinca bosanmayami kosuyosun bununki sadece simariklik

perimasali802_ kimseyle tartisma merakinda degilimki hakaretmi ettim kufurmu ettim burdakiler gibi fikirlerimi savundum soyledim asil siz bana zit aldiniz

saklihan size zit olmadim nasil algiladiniz bilmiyorum ama yani sizböyle konuşarak ne yaptığınızi çözmeye çalışıyorum adam çocuğu atasim geldi demiş demmeki kadıninda zoruna gitmiş veya anlatamadığı çok şey de olmuş olabilir biz bilemeyiz herkesin karari kendine yani

saklihan kime göre neye göre ufak buna sen mi karar veriyorsun, ne kadar tanıyorsun da şimarıklık olduğuna kanaat getiriyorsun, uzatma lütfen , herkese bir saldırma kışkırtma çabası içindesin yapma

HurremSultan Çok şükür canım benim çok çok iyiyiz. Ev kurma meselesinle dünden beri ilgilenmeye başladım çocuğumda çok iyi. Onun harici zaten klasik babasınla günlük saçma sapan mesajları devam ediyor gündüz melek gece canavar modunda ama önemsemiyorum bunları gördükçe iyiki diyorum.

Cicekliperde Gerçekten çok sıkıldım artık. Keyifle şurayı açıyorum yine yorumlara bak maşallah. Allah çevresinde olanlara gerçekten bu kişiyle yaşamak zorunda olanlara sabır versin. Ben böyle insandan korkarım, sırf hırsı uğruna yapmayacağı şey olmaz. Birine gıcık kapar gider yuvasını bile yıkar böyle konuşmak istemezdim ama gerçekten öyle yansıttırıyor.

@saklihan Sana sadece son kez yazıyorum. Bundan sonra gerek benim hakkımda gerek çocuğum hakkında tek kelime etmeni istemiyorum. Sana ne benim çocuğumdan, sanane ameliyatından ki halen bu konuyu açmanda saçmalık, sanane boşanacak olmamdan sanane çocugum babasız kalacağından. Bunlar seni ilgilendiren konular değil. Ha şunuda diyeyim boşanıyorum diye çocuğumda babasız kalmıyor o görevine ayrı evde devam edecek. Sana düzgünce diyorum rica ediyorum lutfen artık yorum dahi yapma. Ameliyat postumda da bu postumda da yemin ederim şurada paylaştığıma pişman ettin yeter gerçekten yeter. Burası sanal ortam bu derece takıntı yapman kötü. Umarım gerçek hayatında buradaki gibi hiç kimseye takıntı yapıp böyle rahatsızlık vermezsin.