Goat güzel günler senin olsun canım lütfen kendini üzme ♥️
Boşanıyorum
- Düzenlendi
Goat annemin bi lafı vardı
Ayağa değmedik taş olmaz başa gelmedik iş olmaz diye büyüyünce sürekli bunu düşündüm başıma gelen en ufak çaresizlikte huzursuzlukta ve ben kendimi çok suçlarım sonuçta bir insana beni üzmesi için izin vermezsem üzemez hatalı benim diye görürüm
Sonrası için güvenmiyorum dedinya inan sonrasını hiç birimiz kestiremiyoruz o kadar insafsız insanlar iyi birine dönüşebiliyor iyi insanlardan hiç beklemediğimiz kazıklar yiyebiliyoruzki
Ama bir yerden sonra bunları yok saymak unutmak zorunda kalıyoruz hani yaşamın hayatın verdiği şeyler bunlar (devam eden sömürgelerden bahsetmiyorum)
Benim bu konudaki düşüncem düzelmeye niyeti varsa hissediyorsan istisnai durumlar hariç herkes ikinci bir şansı hak eder
Sadece konu sarhoşluksa ve tadavisini kabul ediyorsa denemeye değermi değmezmi buna karar verirsin hayat bu gerçektende ayağa değmedik taş olmuyor
Son kararı sen verirsin bu senin hayatın ama artısını eksisini iyi düşün 🌺
Goat bir şans daha vermeye değecek insanmı değilmi kendine bu soruyu sormalısın bence evli kaldığın insanı sen biliyorsun sen görüyorsun
Evlenirken nikah memuru soruyorya iyi günde kötü günde diye o kötü günün içine buda giriyormu hangi konuları neleri kapsıyor
Biliyorum sen bizden daha çok düşünüyorsun bir yanın acaba diyormu?
Son olarakta unutma bu senin hayatın senin kararın rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah üçünüz hakkındada hayırlısı olur onada üzülüyorum yönünü kaybetmiş gemi gibi sürükleniyor bir aile kolay kurulmuyor kolayda bozulmuyor
Goat ben okurken daraldım sen bide yaşadın. Kusura bakma ben bu derece bilmiyodum. Galiba benimde başıma gelse aynısını yapardım. Şöyle bi düşündümde çekilmez hayat
@Goat açmışsın neden bu defa kimseye yorum yazmadım beğendin sadece
BlackandBlack Cevap vermek isterdim ama sürekli bu post ortaya çıkıyor ve her gören artık bu mevzudan bıkmıştır. Posta girip okumasa bile başlığı görmesi yeter. Kimseyi bunaltmaya gerek yok insanlara gına geldi. Yoksa takmamazlıktan değil. O an az fırsatım olur açıp bakmışımdır cevap yazamasam bile sonra mutlaka cevap veririm.
- Düzenlendi
@Goat kendi adıma bıkmadım ve her okuduğumda sana dua ettim. Her post canlandığında az çok okumaya çalıştım umarım hayat istediğin gibi düzene girer sıkıntılarındqn kurtulursun 🫂
Bubenimoykumm Çok teşekkür ederim canım
Goat Cevap vermek isterdim ama sürekli bu post ortaya çıkıyor ve her gören artık bu mevzudan bıkmıştır. Posta girip okumasa bile başlığı görmesi yeter. Kimseyi bunaltmaya gerek yok insanlara gına geldi. Yoksa takmamazlıktan değil. O an az fırsatım olur açıp bakmışımdır cevap yazamasam bile sonra mutlaka cevap veririm.
kuşum ne alaka niye bıkalım isteyen girer okur istemeyen görmezden gelir,şahsen senide seviyorum bu konuda tek olduğumuda düşünmüyorum sevilen birisin bukadar ince düşünme lütfen.