Rehimli Zamansiz_ Hayır bebiş yok. İki yıldır evliyiz. Belkide aranızda en küçük ben ola bilirim 20 yaşındayım bu arada
Glsm0258 Zamansiz_ teyzenin yurt dışındaki kızı çok zor çok geçimsiz çok dedikoducu bir kızdı ve amcam birgün anneme gelin olarak alın dedi büyük abimden için annem ve ben dedikki Allah yazdıydsa bozsun 1 sene geçmeden daha küçük abimle sevgili oldular ve 10 senelik evliler 🤓🤓🤓🤓
Gamzekck Zamansiz_ erken evlenmem dedim evlendim , erken çocuk yapmam sizin gibi dedim onuda yaptım ikinciyi asla erken yapmam dedim şuan onuda düşünüyorum 😂eşim yüzünden, bir de evlenince çalışırım asla ev hanımı olmam dedim ama sonuç yedi yirmi dört ev 😁
nuryollanna Zamansiz_ Alt komşumuzun 5 çocuğu vardı. Sonuncusuna hamileyken artık illallah dedirtmişti. Umarım kınama yerine geçmemiştir 🤣🤣🤣🤣🤣
Zamansiz_ nuryollanna yani simdi 5 cocuk 6. Mi geliyormus yoksa 5 te durmusmu durmussa acaba ne durdurtmus🤔😂😂 duyma yarabbi bu kinama degil🥲
fatmamira Zamansiz_ kızken arkadaşlarımı çok kinardim elin adamıni sözünden cikmiyosunuz kıskançlıklarini aynı şuan benim eşim daha da beteri bı daha asla kimseyi kinanam büyük ders oldu 🙈😂
fatmamira Zamansiz_ amiiin inşallah cümle böyle olan bacilarima sabır versin zor sevgi olmasa bı de çocuk katlanilcsk bişi değil