Arkadaşlar merhaba yerleşme kanaması olunca ne zaman olur ve rengi nasıldır kacgun sürer bilgisi olan tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur mu?
YERLEŞME KANAMASI NASİL OLUR ?
Benim ayın yedisi yani bugün görünüyor takvimde başka bir takvim uygulamasında 5.gorunuyor dün kahverengi bir akıntı geldi dedim oldum sonra gelmedi bugün yine geldi dedim oldum yine gelmedi anlamadım bu akıntı çok mu gelir damla mi gelir nasıl olur anlamadım bı turlu başımın ağrısı gecmiyor korkudan ilaçta alamıyorum
Teşekkürler yazdığınız için günü adet günlerinde de olur mu acaba ben 20 gündür göğüs ağrısı yüzümde sivilceler dün afedersiniz isal ve 20 içinde midem bulanıyor ama çıkarma yok baş agrisi kafam karıştı o yüzden
Benim de reglimden üç gün önce gelmişti çok az kahverengi. Ped koymuştum hatta regl oldum diye sonra bir daha gelen giden olmadı.
Medusa geçen ayın 7 de oldum 13 de kesildim yumurtlamam 19 daydi çalışmalar yaptık 21 kadar 22 de göğüs ağrım başladı birkaç gün sonra midem boğazımda kusamiyorum ama bulanıyor yüzüm sivilcelendi bı tuhaf oldu ayın 3 gibi bel ağrısı karın ağrısı mide bulantısı aynı anda ayakta duramıyordum sonr kki gün geçti 2 gün öncede baş ağrısı başladı tekrar onunla beraber lekelenme adet olma tarihim 7 deydi
Ya benim kafam çok karışıyor en iyisi hiç arastirmamak kafaya takmadan ilerlemek diyorum ama olmuyor 😒