Arkadaşlar merhaba yerleşme kanaması olunca ne zaman olur ve rengi nasıldır kacgun sürer bilgisi olan tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur mu?

maras21 Benim reglden 3 gün önce olmuştu, kahverengi akıntı olarak az bi şey gelmişti, sadece bi kere gelmişti bir de

Benim ayın yedisi yani bugün görünüyor takvimde başka bir takvim uygulamasında 5.gorunuyor dün kahverengi bir akıntı geldi dedim oldum sonra gelmedi bugün yine geldi dedim oldum yine gelmedi anlamadım bu akıntı çok mu gelir damla mi gelir nasıl olur anlamadım bı turlu başımın ağrısı gecmiyor korkudan ilaçta alamıyorum

maras21

Bazen kahverengi olur bazende pembemsi..
        Günü kişiden kişiye değişebilir ama genelde az sürer.

Teşekkürler yazdığınız için günü adet günlerinde de olur mu acaba ben 20 gündür göğüs ağrısı yüzümde sivilceler dün afedersiniz isal ve 20 içinde midem bulanıyor ama çıkarma yok baş agrisi kafam karıştı o yüzden

@maras21 tam kan gibi kırmızı olmaz diye biliyorum..benimki de adetimden üç gün önce başlayıp üç gün sürmüştü pembe kahve siyaha yakın tonlarda oldu..adet sancısı olmadı ama göğüs ağrısı ve ishal vardı

maras21 Bu uygulamanın takvimi doğru göstermeyebiliyor, son regl tarihin ne? Eğer normalde düzenliyse ve geciktiyse test yap daha iyi olur

Benim de reglimden üç gün önce gelmişti çok az kahverengi. Ped koymuştum hatta regl oldum diye sonra bir daha gelen giden olmadı.

Medusa geçen ayın 7 de oldum 13 de kesildim yumurtlamam 19 daydi çalışmalar yaptık 21 kadar 22 de göğüs ağrım başladı birkaç gün sonra midem boğazımda kusamiyorum ama bulanıyor yüzüm sivilcelendi bı tuhaf oldu ayın 3 gibi bel ağrısı karın ağrısı mide bulantısı aynı anda ayakta duramıyordum sonr kki gün geçti 2 gün öncede baş ağrısı başladı tekrar onunla beraber lekelenme adet olma tarihim 7 deydi

lgrth ishal 2 gün önce bendede oldu şimdi geçti iştahım kesilmiş bı tuhafım ağzımın tadı bozulmuş gibi özellikle sabahları

maras21 Hamilelik olsa bile bu kadar erken böyle belirtiler vermez diye biliyorum, psikolojik de olabilir. Emin olmak için test yapsan daha iyi olur

Medusa doktora anlattım yumurta çatlamasından olabilirmiş zaten hasta oldum bu sabah 😒hayırlısı artık

Medusa canım o yerleşme kanaması olduktan sonra adet gördün mü peki sonra ben de 10 gün gecikme vardı böyle çizgi şeklinde çok az geldi o anlık başka gelmedi akıntı gibi 15 gün sonra adet oldum tabi şuan yeni bitti değilimdir dimi

sizene

sizene bunu bende merak ediyorum imitasyon sürecinde böyle seyler oluyormuş bugün sözde regl oldum kan gitmiyor terliyorum az gidiyor ve pıhtı şeklinde gidiyor halsiz düştüm gerginim

maras21 ama sonuçta olmuşsunuz canım regl gebelik yoktur yani

Ya benim kafam çok karışıyor en iyisi hiç arastirmamak kafaya takmadan ilerlemek diyorum ama olmuyor 😒

sizene Yok olmadım zaten sonra test yapmıştım olmayınca, pozitif çıkmıştı