Moonlight_ zeytep insallah canim ya takintili olmasam neyse dicem ama cok takintiliyim su renk konularinda 😐😐
Moonlight_ melaykeeee ayyyy 😐 ya ben bide uzaktayim valla hic sevmedim böyle gidip bakmadan almak benlik degilmis 🥲
Moonlight_ perimasali802_ ya yemezlerdr simdi yazin ben sortla falan yaticam odadan cikarken bi üst bas degistir falan amaan ne gerek var bide esim olmadan kalmak istemiyorum ya rahat edemem 😅yok askim salonla mutfak ayri
perimasali802_ Moonlight_ yok oyle kötü durmuyor ki bide bun halısı sandalye ondan sonra alacağın elektronik eşyalar da var
Moonlight_ perimasali802_ tesekkür ederim canimm❤️ ama adin niye silindi görünüyor bende o yüzden bilemedim kim oldugunu 🤣
Moonlight_ zeytep tezgahla koltugun ayaklari degisse yeterli olurdu aslinda bi sorayim en iyisi sagol askim❤️
Bubenimoykumm Moonlight_ güle güle kullan koltuk fena değil halı vs tamamlanınca daha da siner içine. Şuan sade görünmesi normal.
Bubenimoykumm Moonlight_ bnde koltuk takımı postu açmıştım. Bellona Valencia modeli tercih ettim bakabilirsin.