Betybety abasiyanik hahaha ateşim var ama şuan bebe sallıyorum ayağımda. ahh adaletin nerde dünya 😂😂😂 sizler napiosunuzzz
abasiyanik Betybety eminim ki şuan bebeğinin gözlerinin içine bakıyorsun uyusun ki kendini kocanın koynuna atabilmek için 🤣
abasiyanik Betybety kızım hasta uyuyor ateşi çıkıyor başında bekliyorum sen napıyosun. hiç önceki postlarda görmedim seni.
Betybety abasiyanik hahahah benden ziyade benim herif dolanıyor evde 😂😂 evet fırsat bulunca giriyorum ya. daha çok happymomda takılıyorum ben. ☺️ burdaki çoğu kişiye adapteyim ama post okuyup çıkıyorum
Alev12 abasiyanik gece gece üşenmeyip bütün yazıları okuyup ateşi başına vuran 8 aylık hamile bir kadın olarak ve kocası yine işte bir kadın hemde bu saatte ne yapsın diye bu yazilar ve giftlerden sonra söyleyin allaseniz😬😬
Betybety abasiyanik ayy salgin mi yaa? benimde ablamin 2 bebesi salgindan dolayı sabahtan beri hastanelerdeydi fena bir salgin dolanıyor ortalıkta 🥴🥴🥴
Alev12 abasiyanik zaten ateşi başına vurmuş ateşli bir kadınım hepte kocamın işte olduğu günlere denk geliyor nedense bu ateşli postlar,kuzum kocamla olan ilişkinin yerini tutmaz ama mecbur öyle yapacaz artık yaktınız ulen beni🥺🥺🥺