Kizlaaaar libidosu yüksek erkek ile evlenilir mi? Benim de düşük değil ama her gün isteyeceğini söyleyen bı erkek beni korkutuyor. Ben haftada bir veya iki defa olsa yeterli bulurum. İleride sıkıntı olacağını erkeğin ihtiyacıni karsilayamayacagimi düşünürüm. Bide libidosu yüksek erkek sanki daha aldatmaya meyilli gibi geliyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Libidosu yüksek erkek
aslankadini benim eski kocam öyleydi bazen günde iki defa yapardı ama yine defalarca aldattı püşt 😃
kurufasulyegibi ya sanki kendilerini tutmakta zorlanıyorlar. Böyle biri ile evlenmek risktir değil mi? Onun dışında ilişkimiz gayet iyi ilerliyor. Böyle bir şey için bitirilir mi?
aslankadini böyle diyen erkekler genelde fos çıkıyor😂
aslankadini aşkım çoğunlukla evlenenene kadar öyle diyorlar evlendikten sonra niyeyse o şişim şişim şişirdikleri balon sözler sönüyor maalesef şimdi her gün ulaşamadıkları için öyle diyorlar bununla övünüyorlar da 🤦🏼♀️ farkındaysan forumda çoğunlukla eşimin libidosu düşük diye postlar açılıyor.
Gerçi her gün yapan var mesela benim eşim şakasız söylüyorum hece de üç yapar ama benim eşim çalışmıyor yani dükkkanı var akşama kadar oturuyor asla yorulmuyor ondan ama yorulduğu günler de yaklaşma bana der ve ayrıca aldatma konusunda güvenirim hiç öyle bişeyine rast gelmedim 🌸
aslankadini yok bence eşime kalsa gün içinde bile yapariz (çocuk olmadan once çok yapardı)ama şuan kendini frenledi 😂
Buzlulimonatam ya ciddi düşünüyoruz. Her buluştuğumuzda hissediyor zor kendini tutuyor. Sürekli temasta bulunuyor. Belki her gün eline gecmedigi içindir. Ya ben ona yetemeyecegimi düşündüm. Ama sizin esinizinde böyleyse rahatladım.ve aldatmadiysa. Tabi her erkek aynı değil. Evliliğimde sıkıntı çıksın istemiyorum. Korkuyorum
aslankadini söyledikleri gibi olsaydı ooo 😂😂
1eylull yani bu konuyu bu kadar takmamali miyim?
aslankadini evlendikten sonra sen daha istekli olacan o daha isteksiz bu hep boyledir
aslankadini yok be o sana güç gösterisi yapıyor evlenince pııssss diye sönüyorlar hafta 1 2 anca yapar
aslankadini kanka evlenince o laftan eser kalmıyor😂 evlen tadını çıkar onu isteyen seni zevke de getirmeli sonuçta
HurremSultan içimi rahatlattıniz kızlar😅 sağ olun
aslankadini benim eşimde öyle diyordu şimdi haftada 1 ya oluyor ya olmuyor
Annesivekizi
@aslankadini tam olarak aynısını söyleyecektim 😁
aslankadini yok yok için rahat olsun aşkım şunu diyebilirim deli gibi ilişki isteyip ama karısına da deli divane aşık olan adamlar gördüm yani her istekli olan karısını aldatır veya karısı kendisine yetemiyor anlamına gelmiyor :)
aslankadini sen bı deneme sürüşü yap bakalım dediği gibimiymis. Şimdi karisizliktan hergun uaparum dere tepe düz giderim diyor 😂😂😂
aslankadini o degisken bisey ilk cocugumuzdan sonra 3 gunde bire düştü 2. Ckcuktan sonra haftada bi zamanla değişiyor çocuklar yokken her fırsatta olurdu niye hep düşkün olanlar aldatmıyo ki normal sekidle isteyen ya da nadir yapanlarda aldatıyor bence alakası yok en fazla kendi kendini tatmin edebilir sen olmadığında illa olacak diye bi hatun bulmasına gerek yok ki bu karekter meseleside aynı zamanda korkma bence korktuğun başına gelir derler…
aslankadini kız ne alakası var erkekler hep böyledir atarlar tutarlar işte şukadar kalın şukadar santim şu kadar istekliyim sonra bi evleniyosun adam tırt çıkıyo binde bir adamda libido gerçekten yüksek fakat ne kadar gözünü doyırmaya çalış aldatma içinde varsa aldatır bak benim bi tanıdığım var çovuk çok yakışıklı karısıdq bebek gibi ikisininde tavan libido gel gör çocuk gizliden aldatmış yani tek gecelik ilşki kadının haberi yok aynı şekilde biri dqha var tanıdığım kocasıda karısıda çok uyumlular libido desen yine tavan ama birbirlerine sayıgıları güvenleri sonsuz her karakter bir değil bence libido yüksek kocada kolay kolay bulunmaz aldatan herşekilde kılıfına uydurup kamufile eder kendini
aslankadini takma kafana ilk bir yıl hergun istemese de 2 günde bir ister sonra hafta da 2 ye düşer sjsjsj