aslankadini bazı erkekler böyle canım libidosu çok fazla yüksek günde 2 3 kez hatta daha fazla isteyen bile var ama kendini tatmin eden erkek evlenince de bekarliktan kalan aliskanligini yine yapıyor ondan vazgecmiyorlar

aslankadini 9 yıllık evliyim severek evlendim benden sana tavsiye canim tanımadan evlilik düşünme acele etme birde başından eğer anlaşamıyorsan devamı da böyle gidiyor

Lovely_00 çok haklısın. Bı insanı ne kadar sürede tanırız. Sevgilim şuan beni çok sevdiği için bı çok şeye tamam diyor. Ama sevgisi bitse nasıl olur bilmiyorum. Umarım kişiliği iyidir. Şuan benim tek rahatsiz eden şeyi libidosu yüksek olması. Yanına her gittiğimde sürekli beni arzuladığını görüyorum. Beni sevdiğinden öyle olduğunu söylüyor. Ne kadar doğru bilmiyorum. Umarım her kızda aynı değildir.

aslankadini insanları içine düşünce tanırız benim eşim mesela severek evlendik konuşma döneminde farklı nişanlılık döneminde farklı evlendik farklı baba oldu daha farklı ama bu tabi ki erkekten erkeğe de değişir benim eşim böyle diye diğerleri de böyle olacak söz konusu bile değil sevgisini saygısını kaybetmeyenlerde var Rabbim hakkinizda hayırlısını versin libidosu yüksek diye de korkma başkalarına da arzusu varsa belli eder zaten öyle tipler kendini belli ediyor

aslankadini sana güven vermeli merhametli olması bencil olmaması hep ben diyen erkekten uzak duracaksın birde anneci erkeklerle evlenilmez haklı olsan bile haksız duruma düşüyorsun sana değer verecek saygı olmazsa aşkta bitiyor sevgide

aslankadini beybiii sevgiliyiz halaa ama aramızda hiçbir sey gecmiyor diyemem🫣 yakınlaşmalar oluyor ama öyle sonuna kadar cinsellik yok çünkü bu konuyu konuştuk açıkça evlenmeden hazır değiliz böyle bir şeye diye

kurklukadin bende şöyle diyeyim. Bı şekilde kendini boşaltıyor. Tutamıyor. İradesi yok gibi