Canım kızlaaaaar 😍

Öyle böyle beraber bu günlere kadar geldik. 4. haftaya da istekli olduğunuzu görmek beni çok mutlu etti 💖
Harikasınız, harikayız 🫂🌸

Ben bu süreçten çok keyif aldım, sizin sayenizde günleri daha verimli geçirdim ve motivemin yüksek kalmasında çok büyük rol oynadınız. Siz olmasaydınız yine aynı şekilde devam ederdim belki ama bu kadar hevesli ve hırslı olur muydum bilemiyorum… O yüzden iyi ki varsınız 🫂💖

Ben 21 günlük şekersiz beslenme sürecimi dün geri de bıraktım, bugün 22. gündeyim ve bu zamanda bana ne gibi faydaları oldu sizinle paylaşmak istiyorum 🥹🫶🏻

Öncelikle;
İlk günler zorlar gibi oldu ve zorladığı zamanlar kahvaltıda yulaf lapası yaparak ya da gün ortası ara öğünlerde şekersiz çikolata, züber gibi şeyler tüketerek bu tatlı isteklerimi bastırmaya başardım🌹

• Cildimde çok güzel değişmeler oldu. Daha parlak ve beyaz bir tene sahip oldum. Normalde cilt tonu eşitsizliğim yok ama bazı günler solgun kalkardım her gün uyandığımda yüzüm adeta nur inmiş gibi pırıl pırıl parlar oldu 🌹
  • Gözeneklerimin sıkılaştığını farkettim 🌹
  • Benim zaman zaman sivilcelenme problemlerim olurdu 3 haftadır böyle bir şey yaşamadım (sadece 1 tane sivilce çıktı bu zamana kadar) 🌹
  • İnanılmaz gelecek belki ama şeker tüketimi yüz hattını yuvarlak bir hale getiriyormuş 21 günlük şekersiz beslenme sonucu o yuvarlak görünüm gidiyor ve daha şekilli bir yüz hattına sahip oluyormuşsun. Kendimde bunu farkettiğimde çok şaşırdım. Gerçekten yüzümdeki o şişkinlik gitti çene hatlarım daha belirgin oldu ve yüzüm daha düz oldu (zayıflamakla ilgili değil, hala yüzüm etli butlu ama öyle durmuyor) 🌹
  • Ne kadar uyursam uyuyayım çok yorgun ve halsiz kalkardım. Bazı günler aşırı isteksiz ve üşengeç olurdum. Şimdi 5 saat uykuyla bile tabiri caizse dipçik gibi kalkıyorum, gün boyu yüksek tempoya rağmen de enerjimde düşüş yaşamıyorum 🌹💃
  • En en güzeli de yeme ataklarımı yok etti. O canım sıkıldığında, moralim bozuk olduğunda ya da sinirliyken duygusal açlıkla boğuşup duran ben gitti, yerine tabağını bile zorla bitiren birisi geldi. En çokta bunu sevdim 😍 🌹

Şu an aklıma başka bir şey gelmiyor ama farkettiğim yeni bir gelişme olursa seve seve yazarım 💖 Şu şekersiz beslenme olayına bir şans verin 🌸🫶🏻

Yeni haftamızda herkesi tam motive görmek istiyorum. Firesiz ve bol eksili günlerimiz olsun 💖🥹 BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ 🫂🫂💃🔥

belladonna bu tartışmayı sabitledi.

Başlangıç: 64,40
    1.Hafta : 62,95
    2.Hafta: 61,50
    3.Hafta: 60,80
    Hedef:59 kiloyu görmek İdeal: 57 kilo

Bu hafta 700 gr gitmiş ama bu benim için çok normal bir durum. Hem hedef kiloma çok yaklaştığım için kilo verme hızım yavaşladı hemde bu hafta ketojenik beslenmeden ötürü kabızlık, şişkinlik problemleriyle çok karşılaştım 🌸

Sonuçlarınızı yazın bekliyorum 🥹🫂

@newmommy_
    @zeytep
    @Zamansiz_
    @Moonlight_
    @perimasali802_
    @enerciiiii
    @kizatasozu
    @Susunbebekuyuyo
    @aselinannesi9398
    @Aglicaktabikolaymi
    @anonim9
    @kurufasulyegibi
    @Sevde_20
    @ESMERBOMBA_
    @Cicikiz
    @delikcorap
    @fikriye
    @Papatyaaa001
    @Prenseess_98
    @askola

Katılmak isteyenleri de bekliyoruz 🌸🌸

ladymomm merhaba bende kendimi 72 kilo sanarken geçen hafta tartıda gördüğüm 78 kilo tokat gibi çarpınca ne oluyor dedim adetimden önceydi çevremde de kilo almışsın konuşmalarıni takmayınca böyle oldu anı bir kararla bugün yediklerime dikkat ettim ama sıkı bir diyet yapmayi düşünüyorum 6 ay önce 70 kilolardaydm ne oldu da 80 e yanaştım çok taktım 1 haftadır kendime engel olmayacak şekilde yedim içtim pazartesi günüyle açılışı yaptım adetimde bitti şekersiz yapabilirmiyim bilmiyorum abur cubur zaten çok az tüketen biriyim içeceklerde şekeri seviyorum tatliyla aram yok şükür çayı nasıl halledeceğiz tam bir çay tiryakisiyim🥹 sekeriz yapamam onu azaltabilirm sadece şimdilik porsiyonlari küçülteyim birden kendime yüklenirsem biliyorum ki hemen pes ediyorum ilk günüm bugün katılalım bakalım aranıza 😍🙏🏻

Oluyorumanlasana
        Benim halamda tam bir çay tiryakisi. Bizim ailede şekerli çay içen sayılı kişilerdendir kendisi. Bir gün otururken dedem “kaç yaşına geldin hala çayı şekerli içiyorsun, bırak şu şekeri artık bir bak yeğenlerin bile şeker kullanmıyor” dedi halam da tamam baba kızma bıraktım artık dedi ve o günden sonra şekersiz içiyor. Şekeri bıraktım çaya olan aşkım bir kat daha arttı resmen tadını alıyorum, önceden şekerli su içiyormuşum nasıl bu hatayı yaptım diyo 😅

ladymomm sizin 4. Hafta benim birinci haftam henuuuuz 🥲🥲 kilo vermedim ama yaptiklarimi yazayım barii 😂😂😂
          Sabah yumurtadan ögggg geldi artık tiksindim bende patates salatası yaptım bol yeşillikli 😂😂 yanına klasik domates salatik 5 zeytin. Ekmeksiz tükettim.
          Sporum yeni bitti.
          2 mil Leslie
          20 dk april han videosu yaptım(yapmaya çalıştım😂😂😂)
          Akşama annemdeyim en sevdiğim sarma yapıyoooo az yemeye caliscagiiim😂😂 ekmeksiz tüketirim. Şimdilik böyle 😂😂 iyiki denk geldik lady sen olmasan bu postlarin olmasa cidden bu kadar dikkat edemeyebilirdim 👻👻👻

ladymomm ben elendim sjsjs dün ve cumartesi kaçamaklar ile 62.200den 63.300′ü gördüm sjssj
            Ama başladığım da 66 kiloyum ve 62ye kadar düşmek bir başarı bu kısa süre içerisinde, üstelik sağlıklı ve yeteelide beslendim.
            Hedef 55-50🤣

ladymomm bu hafta bendende 400 gr gitmiş oysaki son gaz diyet yapmıştım ama su tüketemedim ben ona veriyorum yaa

Oluyorumanlasana
                Ben anneme heveslenip 6. Sınıfta bırakmıştım 😅 çook uzun yıl oldu. Önce kafanda bitirmen lazım 😜 yapamam yok. Yaparsın, yapanlardan neyin eksik 😜