zeytep enerciiiii ege ve Girit yöresine ait yöresel bir ot çeşidi ile yapılan yemek (toplaması, yemeği vs aşırı zahmetli, büyük olanla dolma küçük olanla ise yemeği yapılır, köklerin tadı aynı et gibidir. (bunu eşime anlattığımda yok artık demişti, o da müdavimi oldu sjsjjs) ☺️
enerciiiii zeytep şu ton balık nasıl tadı sence ben pek begenemiyorum o tür şeyleri ama sence beğenir miyim sjsjsjs midem bulanıyor ya pis geliyor onlar bana bozulmuş gibi sjsjsjs
zeytep enerciiiii beğenmeyebişirisn, aşırı yağlı kokulu vs gelebilir, bende pek bayılmıyorum belkide deniz balığına alıştığım için konserve sevmiyorumdur sjsjjs ama yinede yiyorum
ladymomm enerciiiii ağır kokuyor biraz bende ilk yediğim zamanlar ayy bu ne demiştim. İçindeki yağı güzelce süzüyorsun ben kaşıkla bastırarak süzüyorum sonra limon sıkıyorum bir güzel. Öyle aşırı tiftiklemeden yiyorum ki ne kadar az dağılırsa o kadar çabuk biter 😂 salataya koyunca da üzerine atıyorum öyle karıştırmıyorum karışınca iyice gözüme kötü geliyor
ladymomm enerciiiii bende balık yaptım bizim bir aksaklık olmazsa çarşamba ve pazar günleri balık oluyor menüde 🤩 karnıyarıkta çekiyor uzun zamandır canım çekiyor bayağı afiyet olsun şimdiden 🥰💖
ladymomm newmommy_ dersem alır zaten bebeğim ama sen ödeme yaparken isim vereceksin bdjfkflşd bana diyecek ki ismi ne sjdjkdld numarası ne ahhahaah
anonim9 @ladymomm kızlar herkesi etiketleyemicem hemen yazivereyimm oğlum durmuyo 😂😂 Sabah yarım patates ve yarım yumurta domates salatalık yeşillik yedim. Öğleden sonra hastanedeydik. Anneme geçtim daha sonra yemeği akşam 7 gibi yedim baya acikmistimm ara öğünde yapmayınca 😅 akşam pilav üstü kıyma kavurması yedim anneciğim yapmış mecbur yicez 😂 ekmek yemedim yanında bol salata. Sabah 2 mil Leslie yaptım 8 dk kadar april han yaptım daha sonra oğlum uyanınca devam edemedim. Bugünlük bu kadar. İki gün önce tartilmistim. Fazla cikmistim yine aynı saatte tartıldım 1.5 kilo eksik çıktım mutluyum 👻👻
Zamansiz_ ladymomm guzel gidiyor yeme sekli ama sadece yeme sekli🥲😂😂 cok yorgunum su ara bedenim ruhum asla bsye hayrim yok ama kafayi toparlamadigimdan surekli is cikariyorum kendime 😮💨 balkonu derledim duzenledim
ladymomm newmommy_ ahhahaha Allah seni 😂😂😍 bende memnun oldum hsjdjkss yaşın kaç kimsin kimlerdensin 😂
anonim9 Moonlight_ hiç durmuyo canım oyuncağını veriyorum kucağıma gelmek istiyo kucahima aliyorum aşağı inmek istiyo. Emekleyemiyoda böyle kısır döngü içindeyiz 😂😂 bide şimdi hasta iyice naz döküyor mahvolduk
Moonlight_ belladonna ahahahah bellaaaam sende bana bol bol dua et bebisim uykucu olsun diye bak etmezsen bende sana dua ederim🤣🤣🤣🤣🤣🤣
belladonna meleksen1 Maalesef ki öyle oldu. Hem de nasıl çok iyi geliyor, günler saat oluyor resmen. Oraya gidince evimi, evime gelince de orayı özlüyorum farklı bir döngü yaşıyorum içimde 😅
meleksen1 belladonna Evet bir noktada insanın kendi evi kendi düzeni gibisi yok çünkü, birkaç gün sonra düzenime döneyim istiyorsun ama gidince de bir boşluk hissi oluyordur 😀 Gerçekten çıkmaz bir döngü 😀
belladonna ladymomm Ya ahahaahahaha ne güzel işte yesin 😅 Dillere bak ya benim kız daha o kadar net ifade edemiyor kendisini ama bugün çok kayısı yedi bir daha istiiim dedi hayır yeter dedim bana kötü anne dedi ben şok Yani nereden duydu nasıl öğrendi bilmiyorum ama çok şaşırdım. Benim kızın yeme atağı hiç ama hiç geçmedi gerçekten çok fazla yiyo bir arkadaşım da can sıkıntısından yiyordur dedi bana doğru geldi 😅
ladymomm belladonna olabilir bak bu can sıkıntısı olayını sevdim 😂 yediklerini saysam gözlerin açık kalır okurken ahaha birde gör çita gibi zayıfta. Yahu diyorum yedikleri de nereye gidiyor 😂 sabah kahvaltısını yapmış üzerine elma muz. Biz kahvaltıya öğlen oturuyoruz bir tabak karpuz yedi bizimle sonra kalkmış mutfakta karpuz kabuğunu almış kemiriyor 😂 gizli gizli dolaptan hurma alıyor birer tane ahaha anne sandviç istiyorum dedi yaptım 1 tane tam birde yarım yedi 😂 elma yedi tekrar sonra akşam yemeği ve hala bir şeyler arıyordu gözü dedim ama artık yeter beni de yiyeceksin 🙃😂
belladonna ladymomm Doktorun kimliği annemi geçti 😜😜 Biz sana tecrübe olalım işte lady bizi sakın unutma 😅
ladymomm belladonna çok inatçı ya 😂 yani haksızsa bile diretiyor sonra pişmiş kelle gibi gelip gülüyor deli ediyor bazen ama adam olacak yakında yaa inanıyorum 🤪😂