zeytep enerciiiii ege ve Girit yöresine ait yöresel bir ot çeşidi ile yapılan yemek (toplaması, yemeği vs aşırı zahmetli, büyük olanla dolma küçük olanla ise yemeği yapılır, köklerin tadı aynı et gibidir. (bunu eşime anlattığımda yok artık demişti, o da müdavimi oldu sjsjjs) ☺️
ladymomm zeytep değişik duruyor ama hep değişik duran şeyler lezzetli oluyor nedense 😂😂 @enerciiiii kız sizde keledoş var mı @perimasali802_
zeytep enerciiiii @ladymomm güzelim şevketi bostanıma amca oğlu deyince küstüm sksjsjsj şaka şaka yemek yapıyordum kız kocaya🥲 ardından chucky hanıma damlasını yaptık☺️
ladymomm zeytep ahahha her şeyi soruyor diye takıldım hahshjdksbjk 😂😂 niye damla verdiniz rutin mi yoksa bir şey mi oldu minnoşa 🥹
enerciiiii ladymomm hala alıp denemedim geçen bime gittiğim halde şu çikolatayı bile unuttum ya evet sağlıklı beslenmiş oluyorux bu şekilde ama ben sanki diyete başladığımdan beri herseyi unutuyorum ciddiyim bu konu daherseyi unutuyorum
ladymomm enerciiiii gelmedim vallahi hiç birtek @zeytep in adını biliyorum o da nickinden dolayı işte 😂
enerciiiii ladymomm benim yüzümden pek gitmez ama Bi dönem tombiş tombiş olmuştu yüzüm onu kastediyor herhalde sjsjsjsj
ladymomm enerciiiii aşkım vermek istiyorsan ver şimdi her ne kadar çocuk düşünmesekte nasibinde olan doğuyor illaki. O yüzden ne kadar az kiloyla gebe kalırsak bizim içinde o kadar iyi. Sadece bebek içinde değil sağlık içinde önemli 😍 bak bir kere ben nefes nefese kaldığımı farkettim yokuş çıkarken, böyle bacaklarım sızlıyordu ağrıdan. Nasıl kızdım kendime anlatamam, ben bekarken 2 saat yokuş bayır demeden yürüyen bir insandım gık demezdim kendimi çok kötü hissettim sanki 50 yaşıma basmışım gibi… Dedim kendi sağlığın için kurtul kilolarından. Eşimi de zorla spora yazdırdım şimdi dua ediyor bana 😂 o zaten zayıftı kilolu değildi ama tek sıkıntısı yağları simit bölgesinde toplanıyordu. O da zamanında işi gereği sürekli dışarıdan hazır yemek yemelerinden dolayı olmuş. Tüm abilerinde böyle bir durum var hepsi göbekli. Neyse göbek çevresi yağlanması da çok riskli iç organ yağlanmasına sebep oluyor. Kendine dikkat etmezsen sonun hiç iyi değil git o göbeğinden kurtul diye spora yazdırdım şimdi göbeği benimkinden ince snjdjdks 😂 geçende abisine gittiğimizde eltimden duydum göbek yağlanması böbreğine mi ne sıçramış kalbine de bulaşma riski varmış kadın üzülerek anlatıyordu sonra dedim şükür Allah’ım iyi ki zorladım da kurtuldu o göbekten. O yüzden sen kimseye bakma istiyorsan zayıfla gitsin ama önce sağlık için yap 🧡
ladymomm anonim9 iyi yapmışsın canım 😍 zaten kendi kendime söyledim anasına gidince tartılmasa olmazdı diye ahhaha 😂😂 hangi marka aldın peki
anonim9 ladymomm comadones diye bı marka 😂😂 markalı bişe değil ama kartımda o kadar limit vardı. Kartım 21 inde yenileniyo o zamana kadar da bekleyemedim valla şansımı deneyim dedim ettim bı tane sipariş 😂😂
zeytep ladymomm yok canım pire vs için, şuan bebek olduğu için ilk rutin kontrollerinde olması gereken şey, evelsi gün aşısı oldu, fazla yüklenmeyelim diye damlayı bir gün sonraya erteledik
zeytep ladymomm ama sorması normal☺️çünkü sadece ege ve giritliler bilir, ben olsam mesela bende sorardım ilk defa duyduğum için isimde değişik ya
enerciiiii ladymomm şu nefes nefese kalma olayı bende de var sjsj vercem zaten çünkü şu an istediğim fizikte değilim kendimi zayıf görmek istiyorum
newmommy_ Hellooo!!!😍 Gun ozeti ✅Oglen 1 de kahve icildi yaninda kuruyemis ve 2 dilim bitter yendi ✅ Saat 15.30-16.00 arasi yukardakiler yendi😋 ✅4 litreye yakin su icildi ✅1 litre civarinda dukan birasi icildi ✅Spor yapamadim maalesef ✅✅Kacamak yok ✅✅Seker yok @ladymomm @enerciiiii @perimasali802_ @Aglicaktabikolaymi @anonim9 @Zamansiz_ @zeytep