newmommy_ Yaaa niye aktif degiliz gecen haftalar gibiii nerelerdesinizz napiyosunuz bi rapor gecin canimlar yaaa 🥹🥹 @ladymomm @ESMERBOMBA_ @zeytep @perimasali802_ @enerciiiii @Zamansiz_
Zamansiz_ newmommy_ Hafif bi kahvalti haslanmis yumurtayla Ardindan 15 16 dakika bisiklet Saat 1 bucukta kebekli su citir seyler varya onun uzerine beyaz peynir Saat 3 4 gibi 1 kuru kayisi bi avuc cerez bi dilim bitter Aksam kucuk bi tabak sulu etli nohut bulgur pilavi cok az cacik kapanis
zeytep newmommy_ ben aktif olunca ipin ucu kaçıyor sjsjsj ben bozuyorum diyeti sonra herkesi yoldan caydırmaya niyetleniyorum sjsjsj Kız şaka🤣🤣 bizimde düğün telaşı var önceki kadar kilo verme hedefi ile ilerlemiyorum şuan çünkü elbisem kedi kulağı straplez yani göğüs kısmını riske atamam (pazara kadar geçerli ama sağlıklı beslenmeye devam yaptığım bir kaç kaçamak hariç) onun dışında bir d kocamın doğum günü var on gün sonra onun telaşı başladı yavaştan sjsjsj sürprizlerle düğünle boğuşuyorum sjsjs Sabah kahvaltı yaptım, öğle şevketi bostan (ege ve Girite özgü bir yemek☺️) ve et sote (et sindirmi uzun sürdüğü için ben öğlen tercih ediyorum, akşam ise shake içtim) ara öğünümde yine ceviz tükettim birde bu gece ananas detoks yapacağım 2 saate yakın spor yaptım (yürüyüş, bisiklet ve eliptik bisiklet) Birazdan ayrıca esneme hareketleri vs yapacağım belki dumbell ile çalışırım☺️
perimasali802_ Zamansiz_ başka bölüme sevk etti,kum geçer dedi ama vajinadaki icin kist veya damar mi ne bisey dedi olabilir ultrasona girmesi gerekiyormuş 🤷
belladonna ladymomm Benim kızım da yaşıtlarına göre biraz daha erken başladı ama tabi senin oğlun gibi değil bizim de daha r ler y ler oturmuş değil 😅 Ay bayılıyor Ya versem kuru kahve bile yiyecek bende tam bir kahvekoliğim ama bu bana bile fazla 😅
ladymomm belladonna kahve konusunda boynuz kulağı geçer yapmak istiyor galiba 😂😂 erken konuşması işime de yaradı ne kadar çok konuşursa o kadar kolay anlaşıyorsun 😂
belladonna meleksen1 Uzun yola bayılan bende artık sevmiyorum kızım sağ olsun. Milletin çocuğu araba görünce uyur, benimki araba görünce açılıyor. İlk zamanlar yılsan da ona da alışıyorsun 😅
meleksen1 belladonna Ayy benimki de aynı ya ne oto koltuğunda oturuyor ne kucakta duruyor uykusu gelince uyumuyor da huysuzluk yapıyo durmuyor hiç arabada ter döküyorum valla çok zor çok 🥲😀😀 Ben de arabaya binince uzun yolda hemen uyuyan biriyim benim gözlerim gidiyo oğlumun gitmiyor bir türlü 😂
Aglicaktabikolaymi Kızlar ben pek giremiyorum ama iyi gidiyorum ilk kez bu kadar uzun süre diyette kalabildim kendimi tebrik ediyorum😍
belladonna meleksen1 Bizde tam olarak öyleyiz işte. Giderken zor olmuyor sonuç ailelere kavuşmak olunca ama eve dönerken isyaaan diyesim geliyor 😅
zeytep ESMERBOMBA_ kız boşver ne utanıyorsun giy gitsin 🤣eşimin memleketi yine giyinmeyi biliyor ama kimse benim kadar açık değil😅benim umrumda olmaz valla kocam yanımdayken 🤣kocam bile karışmıyor giyimime🤣
newmommy_ zeytep ayy cok guzel bi gun gercirmissin canim benim Bayildim menulerine😋😋 oohh dogumgunu bahanesiyle iyi bi hazirlik yapilir onlar da fena gomulur😍
meleksen1 belladonna Çok haklısın, dönüş daha zordur eminim ki giderken en azından gittiğinde dinlenebileceğini biliyorsun çünkü 😀 Kurban bayramında eşimin memleketine gidecez bakalım Allah yardımcım olsun hiç gitmek istemiyorum bu yüzden ama mecbur işte 🥲
belladonna meleksen1 Şimdiden strese girme dediğin gibi dinleneceksin öyle düşün 😅 dönüş yolunu da oradayken düşünürsün 😜
zeytep newmommy_ yok kız hazırlık yapmayacağım sadece çok özel bir pasta yaptırıyorum, zaten aile içi olacak, pasta yanında pek bişi yenmez biz de