anonim9 Moralim bozuldu kızlar bayramdan bu yana 3 kilo daha almışımm. Ben hiç öyle hissetmiyodum. Kendime inanamıyorum. Bunu kendime yaptigima hiç inanamıyorum. Hedefime 3 kilo daha uzağım.
ladymomm anonim9 böyle düşünerek moralini bozma, aldığın gibi vermekte senin ellinde. 3 kilo hiçbir şey değil gayret edersen daha fazlasını da verirsin 🥹🫂🫂
enerciiiii belladonna sen bilirsin knk giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir 😒😒😏
ESMERBOMBA_ @enerciiiii @ladymomm @zeytep @Zamansiz_ @kleopatranizzz @kizatasozu @busenihicalakadaretmez @belladonna
Susunbebekuyuyo zeytep evet ben regli olunca maydanozu bıraktım birde ananasla daha fazla ödem atıyorum bence 1 hafta maydanoz kürü yaptık eşimle beraber 2 hafta ara vermemiz lazımmış şuan 2. Haftasındayız
zeytep Susunbebekuyuyo aslında bir çok detoks da ara vermek önemli, belli bir gün kullanıp sonra ara vermek lazım , ben her gün yapmıyorum mesela ananas detoksunu
belladonna Moonlight_ Ben de bu ara yoğunum aslında ama lady sağolsun 4. Hafta benim de merak duygumu ortaya çıkardı 😅 birde kızların maşallahı var ya bir an gaza geldim ama gece 00.00 olunca bal kabağına döneceğim 🎃