Aglicaktabikolaymi ESMERBOMBA_ aaa hadi bakalım aynı gidiyoruz🤩 sen benden uzunsun yanlız ben 1.65 im. Hedefim de önce 70 sonra 65 sen ne ettin öyle 60 çok zorr ayy keşke 🤭 taş gibi oluruz valla💃🏻 sabah tartılcam bakalım bu hafta gitmişmi sendemi pazartesi tartılıyosun canım
ESMERBOMBA_ Aglicaktabikolaymi evet bu gün çok hafif beslendim bakalım ne olacak sabah tartılqcam bende yazarım buraya
Zamansiz_ Aglicaktabikolaymi sorma ya ewt asiri bi tukenmis hissiyorum ilk kez annelik derinden yaralıyor beni
perimasali802_ Aglicaktabikolaymi aynılar canim ikiside şimdi uyuyorlar ilac verdim kaldırıp banyo yaptircam 🥺
ladymomm perimasali802_ ayy keşke bir şey elde edebilsem kilo vermem durmuş canım sıkıldı 😂😂 55 olsam da kocam bir çarpılsa ahhajskdk
ladymomm HurremSultan offfff herkes piknik diyor delircem yaaaaa 🫠🫠🫠🥲 hemen babamın yanına gidip kendimi pikniğe götürtmem lazım 😂😂
kizatasozu ladymomm ya cnm ben malesef pes ettim ama aynı kilodayım regli oldum bı 62 gördüm kalp krizi geçirdim ama regl bittikten sonra eski kiloma döndüm şükür 😅 motivasyon kalmadı bende yaa çok moralimi bozdular burda kocam ve ailesi 😔
ladymomm belladonna diyete devam edebilsem bir yaparım da biraz daha modum düşüp durursa zor 🫠🫠 kilo vermemişim hiç şaka gibi ya kampa daha çok veririz diye girdik 2 hafta da 1,5 kilo bile gitmemiş delircem 🫨😬
ladymomm belladonna bende belimden az bir ağrı çekerdim kasıkta hiç hissetmezdim. Şimdi suyu az içersem hem bel hem kasık öyle vuruyor ki Allah’ımmmm 🫢