perimasali802_ ladymomm ellerine kollarına sağlık 😍 canim şimdi heryer miss gibi kokuyo.bnde napayim çocuklarla uğraşıyorum iki oglanin ateşi var ve az önce ufak çaplı kriz geçirdik anlayacağın bugun sadece etraf toplandı yemek yapildi
ladymomm perimasali802_ yaaa net metabolizma yavaşladı net net net ama bile bile hala erken uyumuyorum deli gibi
Zamansiz_ enerciiiii yanlis anladim pepenin kalbim kirildi sarkisi benden sana gelsin🥲💔 nolduu ne sıkti seni😮💨
zeytep ladymomm ben bundan sonra sadece bildirimlere bakıp çıkacağım.ki insta üzerinden konuşmadık aslında, Web sayfam üzerinden yazıştık ama ben postlara pek katılmak istemiyorum sanırım artık.
ladymomm zeytep neden aşkım sana ne oldu 🥲 sanki siz birada instadan yazıştınız diye aklımda kalmış dedim acaba orada muhabbete dalıyorlar da burayı mı unutuyorlar 😂😅 bizi boşlamayın da
zeytep perimasali802_ bir şey olmadı canım ya, biraz mola vermek istiyorum. Bildirim olursa yazarım, özlersen etiket yaparsın, yazar çıkarım🤣ama genel olarak postlara vs girip katılamayabilirim yani şuanlık düşüncem bu yönde ileride ne olur bilmiyorum