Selam kızlar morelim çok bozuk,şimdi biz 9 senelik evliyiz ve 9 senedir eşimde bende çalışıyoruz ne kazandıysak ödenecekleri öder ne kalırsa biriktirir duruma göre ihtiyaçlarimizi alırız,sorun şuki bugün bi konudan konuşurken anneme kurban parasını yollucam dedi bende hangi parayla dedim?biriktirdim dedi nasıl yani dedim her ay 100 euro koydum kenara annemin kurban parası için dedi,yani benden gizledin biriktirdin dedim?ne alaka dedi kendi paramı yemedim biriktirdim,biriktirdin çünkü ben çalışıyorum giderlerin büyük kısmını ben ödüyorum yeri geliyor bazı şeylerden kısıyorum o ay hesapta olmayan faturalar çıkıyor örneğin,8senedir her sene kurban parasını yollar ama ,kaynanam kendi evimiz görümcem çalışıyor memur 2 daireden kira parası geliyor,5milyar yardım parası alıyor görümcemin birinin özel durumundan dolayı yani eve giren para gercekten iyi bir para,ve her istediklerini rahatlıkla alıyolar,bn akşama kdr belim kopuyor çalışmaktan bir iki fazla kazanıp biraz kenarda çocuğuma gelecek hazırlamak için,şindi 8 senedir yolluyor yine sesimi çıkarmadım,ama bile bile parayı bnden gizli kenara koyması beni biraz kerizmişim gibi hissettirdi haksızmıyım kızlar?siz söyleyin ltf tarafsız bakın konuya,bana bencilsin diyor neymiş yazın gidince annesine diyecekmişki bn böyle böyle demişim o parayıda sana verecem diyor,gidip borc alacam yollucam gerekirse,ben kerizmiyim evimden çocuğumdan akşama kdr ayrı kalıyorum 🙄