Susunbebekuyuyo taslan yavrum senin vereceğin karar ama aralıkta boşanmışsın dediğin gibi eski eşin çirkinleşebilir süre çok az çünkü. Empati yapıp senin yernde ben olsaydım evlenmeyi uzunca bir süre düşünmezdim sanırım
taslan abasiyanik Susunbebekuyuyo belladonna @NukleerBaslikliKiz şöyle toplu cevap veriyim zaten evlenmeyi düşünmüyorm sormak istediğim normal mi ben mi kuruntu yaptım eski eşimin her huyunu biliyorm bende burda herkesin yazdıklarını düşündüm fikir almak istedim ama aklın yolu bir ben böyle kendi cumhuriyetimi kurmuş devam ederim
belladonna taslan Böyle bir durumda kararı verecek olan tek kişi sensin ama çevredekiler ki eski eşin de dahil bu durumu iftiraya kadar götürebilir. İyi düşün, iyi karar ver canım. Ha millet ne söylerse söylesin sen kendinden eminsin ama canın sıkılır
nukleerbasliklikiz_ taslan eğer insanları normal yaşantında da çok takmıyorsan dene istersen ama bana kalırsa eş tarafın iftira atabilir yani çok riskli bi durum ben olsam yapar mıydım bilemedim
successfulwoman Aşkim kimsenin ne dediģine bakip karar verme. Kalbin ve aklin evet diyorsa evlen..kismet gelmiş
maras21 taslan bence iyi düşünün zaman verin kendinize hemen evlilik düşünmeyin bir bataklıktan çıkıp diğerine atlamayın adam belki çok iyidir ama arkadaşların dediği gibi eşiniz sorun çıkarabilir hadi onuda geçtim zaman ilaçtır bir süre evlilik düşünmeyin zaten nasibinizde varsa ilerleyen zamanda karşınıza birisi çıkar herşeyin hayırlısı olsun gönlünüze göre olsun
superisi_ taslan canım cok yeni bosanmıssın. Bence biraz düşün hatta cok iyi düşün. Kolay bisey degil sonuçta. Cok iyi düşünmen lazım.
Betybety taslan ben olsam tanistirdim. cevremde cok var 2.evliligini yapan ve cok mutlular inan ki. eski esinle kanka yara gerçekten abi kardes gibi samimi degillerdir bence. hem ogrense bisey der mi diye dusunme sen once anlasip anlasmamana bak. oncelik senin düşüncen ve mutluluğun