Selamlar, 6 yıllık evliliğim var ama aşamadığım bir sorunum var. Cinsel birliktelik öncesi hep aklımda olan acaba vajinam kokar mı? Acaba ağzım kokuyor mu? Acaba eşim temiz mi? Tiksinir miyim? Bunları aşamıyorum.mutlaka ilişki öncesi duş alıyorum asla o riske giremiyorum. Benim gibi olan var mı? Bu büyük bir sorun. Asla sabahları cinsel birliktelik yapamam ağız kokusu beni cok düşündürür mesela. Benim gibi olup çözüm üreten oldu mu?

asena01 günlük temizliğine dikkat edersen dişlerini fırçalamak vücut temizliği yaptığında sorun yok bnce

asena01 geceden diş ve dil temizliği yapınca sabaha kokmuyor bende canım ama dilimi dişimi fırçalıyorm diş macunu da iyisini kullan sigara içtiğim için ayriyeten gargara suyum da var iç çamaşırımi günlük temizler vajina temizligime de dikkat ederim zaten günlük banyo yapan biriym deodorant vücut spreyi parfüm bunlarsiz asla 😍 dikkat ettiğim için hiç böyle sorunum olmadı

• m123 bunu yanıtladı.

asena01 bende ilişki olacaksa öncesinden duş alırım mutlaka. bebeğim sayesinde sabah sexini hayatımızdan çıkardık çok çok çok nadir olur bazen. hiç düşünmedim bazen kendim rahatsız oluyisam sabah dişimi fırçalar tuvalete gider gelirdim bazen güzel koku bırakan şeker yerdim hatta kocamada yedirirdim 1 tane 😅 öyle yani çokta şey yapma bence 🥰

asena01 Ben her gece duş alırım, dişlerimi fırçalar öyle yatarım. Sabahları ilişki olursa eğer. Hep yastık altımda şeker var. Onu yerim güzel tat olsun, koku varsa gitsin diye😅

asena01 ben ilişki öncesi duş alırım seviyorum almayı insan kendini temiz hissedince daha özgü en oluyor eşime de açıkça diyorum hadi düş al diye o da kızmaz yani alır yoksa ödemem dokunamam fazla sabahları da akşamdan dişlerini fircaladiysan soru kalmaz zaten

Bende öncesinde duş alırım mutlaka diş dil temizliği bide bunlar olmadan olmaz eşimde dikkat eder öylede olmalı zaten

asena01 bende böyleyim bi sorun olduğunu düşünmüyorm ama güzel bisey bence 🏃🏽‍♀️

asena01 sabahları yapcaksak 2 dk izin aliyorum wc diye hemen dişlerimi fircalarim. bizde de eşim çok takintili hergun dus alir kremler parfumler sürüp yataga gelir hahaha bende 2 bebe var dişimi fircalarsam dunyanin en temiz insanıyımdir hahahaha 😂😂😂

asena01 iliski oncesi dus al dislerini fircala vajinani bol suyla ekstra temizleyebilirsin bacak aralarina guzel kokulu yaglardan da surebilirsin