Kızlar çok yalnızım yani içimde yalnızım kimsesiz kalmışım doluyum. Çok severek evlendiğim bi eşim var taa sevgililik zamanında Allahım nasıp et diye dualar ettiğim adamla evliyim ilk başlarda görmüyor işte gözün bazı şeyleri zamanla anlıyorsun zamanla alınıyorsun birkere bile özel günde bir hediyesini görmedim hergün saçımı basımı makyajımı yaparım onun için ama bir kere de ya bugünde çok güzel olmuş şu renk ne kadar yakışmış saçın güzel olmuş gibi ufak bi cümle ya yok duymadım milyonfest oldu bi dedim biz gitmedik evimizin dibindeydi bir yerin eksildi mi dedi para gitçek diye aklı çıkıyo aylık bakın 200 300 kozmetiğime isterim ona bile para yok der bi lazere gitcem dedim kılına pata veremem dedi yani milettin kocası değer veriyo görünüyom durumu bizden kötü olup da lazerine de giden 2000.3000 kozmetiğine verem bi yere gittiği zaman onu oraya bırakıp ordan alan arkadaşlarımın eşleri var üzülüyorum kıskanmıyorum ama üzülüyorum değer görmüyorum hasta olurum bakmaz astım hastasıyım arabamız yok hasta olduğum zaman nefes darlığı cekıyorum o halimle bile dolmuşla tek başıma gönderdi beni daha neler neler sonra ben surat asınca seni mi çekcem oluyor. Burda bi arkadaşım var ortak arkadaşlarımız eşi bana kendine dikkat et görüşürüz dedi o dikkat et lafına bile üzülüp ağladım kocandan duymadığını elin adamından duyunca dedim bu kadar mı dedim eksiğim bu kadar mı kendimi hiç iyi hissetmiyorum ne yapmalıyım kendimi biraz çekmek istiyorum omuzlarımdaki yükten kurtulmak istiyorum
Derdi mi anlatmak istedim
morbukelemun cimri koca düşman başına ya kendin bir şekilde gelir elde edemez misin
morbukelemun 😬 Allah yardımcın olsun birak cimriligi, düşüncesizligi bile sinir bozucu, çocuk yoksa kendine çalış canim kendi parani kendin kazan onada muhtaç olma
- Düzenlendi
Ahhh erkekler eşlerin değerini anlamazlar.
Sonra başka erkek kendine bak dedimi tuhaf oluyor
morbukelemun ben bile üzüldüm burdan hissettim sanki içinin boşluğunu keşke yanımda olsan sarilabilsem sana canım benim 🫂🥹 Allah gönlüne ferahlık versin 🙏🏻
morbukelemun böyle adamlardan çocuk dünyaya getirilmez daha da üzülürsn. Ona hayır buna hayır hayat geçmez
morbukelemun hüznünü bende içimde hissettim. Rabbim yüreğine ferahlık versin. Umuyorum ki herşey daha güzel olur. Eşten görülmeyen beklenilen ilgi güzel söz insan için öyle üzücü kırıcı oluyor ki. Eşin söyleniyor diye istemekten uzak durma. İste ihtiyaçlarını al. Maddi yönden eşini düşünüp kendinden kısan mutsuz oluyor.
morbukelemun bu anlattığın gibi bir hayati vardi küçük gorumcemin. artik 10 liranın hesabini veriyorum diye agliyordu ki çalışıyor kadin ama 5 lira cebinde hic olmazdi. 1 ay oldu boşanma karari aldi ve ayri ev tuttuk dayadik döşedik. daha haftasonu bizdeydi yüzünde güller açıyordu… niye çekmişim bu adami diye soyleniyordu valla
morbukelemun Cimri insan çekilecek çile değil cidden. Çoluk çocuk yoksa otur etraflıca düşün, böyle değersiz hissettiren bir adamla ömrünü geçirebilir misin?
enerciiiii iki yaşında kızım var canım
perimasali802_ iki yaşında kızım bi büyüsünde ama gene aynı olur bu sefer de kendi para mı harcıyamam
successfulwoman ah ah ne zaman
Oluyorumanlasana düşünmen bile yetti. Canım daha. Nice hareketleri oldu da yazamadım
Bubenimoykumm yaptık ama çoktan iki yaşında kızım
burcu21 coook bi kelime etse zaten tüm günüm mutlu ve modum iyi geçiyor ama nerde kürek çekiyorum da boşa
Betybety inanırmısın kavga edince hep aklımda boşanıyorum ama gerçekte cesaretim yok çocuk da olunca
morbukelemun niyeki kizinla beraber gezersin harcarsin
morbukelemun Allah’ım yardımcın olsun. Bu durumda ya bu diyardan gideceksin ya bu deveyi güdeceksin demişler. Kızım var gidemem diyorsun deveyi gütmeye çalış. Lazer bir ihtiyaç tabiiki yapacaksın huyuna suyuna git halledersin canım. Ar eden zarar eder küsüp ona meydanı verme.
morbukelemun kızına da cimrilik yapıyor mu ihtiyaçlarına