Merhabalar konura direk gireceğim. Pazar gunu oglum zor ser uyudu 3 yas diyelim temmuzda olcak. Neyse ben altigen hirka oruyodum esimde teşkilata bakiyodu cocuk uyudu kalkip mutfagi toplana heryer daginik dedi( cay bardaklari misir patlatmistim o tencere ve misir kabi yemeklerde tencerede sogusun iyice dolaba atarim diye hemen koymadim yatmadan koyr yatrim dedim) bende birazda kendime vakit ayiriyim ne zaman cocuk uyusa hadi hemen is yap evi topla casidi katla sunu yap diyosun ben insan degilmiyim
Yeter artik ama yapacam zaten topluc mutfagi şimdiye kadar kim topladi koydu gene ben koydum daginiksada daginik kim geliyosu gidiyo ben sen goruyoruz topluyorum birakta bende kafa dinleyim cay iciyim orgu örüyum gun icinde zaten tv acamiyorum orgu örmüyorm çocuk pesinde geziyom durmuyo dedim hep aynisin dedi. Sana bisey diyince hwmen beni suclu cikariyosun allah belami versin senle nerden konustum allah canimi alsinda kurtuluyum diye kendine beddua etti Bende git yat bugun tek basina dedim yastik ve battaniyemi alip salona yttim gelmicekmisin dedi hayir gelmicem dedim o zaman bidaha hic gelme dedim gelmem lazım degil dedim . Tam uyumusum gelmis isigi acmis hhadi yataga gel dedi gittim bu seferde yaastigini aldi o gitti ve pazar geceden beri ayri yatiyo siniri gecer diye bekledim yok. Dun gene sordum gel yataga ayri yatmak iyi degildir araya sogukluk sokma dedim gelmem dedk gittim yattim gece saat 1 geliyodu daha uyumamis okey atiyodu nette. Ciktim
Balkona bi nefes aldim sabir allahim sen goruyosun ben adim attikca geri cekti kendini gunahida ona dedim girdim yattim. Sabah alwrmi caldi duymadi gittim kapattim 2. Alarmi caldi onuda kapatti uyudu uyaniktim ise kalk demedim 7.10 gece kalkti hemen tras olup gitti. Gun icinde aradigimda donmuyo hile bende sen araya mesafe sogukluk soktun benden istedigin senden uzak durmam konusmamammis meger bilememisim. Bundan snra bnde knsmam sogukluk sokarim hadi Allaha emanet ol bidaha gun icindede aramam dedim. Oyle iste kizlar anlatacak konusucak kimsem yok kimseye guvenio anlatamiyosunda cok zorumq gitti hakliykwn bu tavirda olmasi